Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno je slika debilna
promjenite sliku jebo vas ona!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa sto onda Zeljo ne namjesti il plati, nego se vuca po dnu tabele i blati tradiciju... Nije sponzorusa garant, hoce na posteno :)
HAHAHAH Sve je ovo namjesteno i placeno...kad cete razumit to ..boze sacuva!!!! NAPRIJED ZELJO CETO PLAVA NEK SE CUJE TVOJA SLAVA NEK SE CUJU SVE SVIRENE KAD MASINA TVOJA KRENE..MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS !!!
kakva nam je drzava, takva je i liga, a toliko i mi vrijedimo... ne treba se zaludjivati da smo mi kao dobri, a fudbal nam ne valja... ipak, svaka cast timovima poput slavije i sirokog koje godinama ostaju stabilne, bez padova kakve imaju sarajevo i zeljo...
Bravo Slavija! Samo naprijed u nove pobjede!
fakat ne razumijem sto trosite vrijeme pisuci o ovom groblju fudbala
Pitari ima da popuse u Travniku i da dobiju po usima da ce to pamtiti do nove godine.