Sjednica Izvršnog odbora NSBiH
0
Danas konačna odluka o "slučaju Gavarić"?
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja uopste nerazumijem zbog cega se sad buni raja? To su pravile ljudi! Tako se trebalo uraditi vec poslje utakmice, tada! A sto se to tek sada skontali ispraviti to je njihova greska! Ljudi moji FKS ima pravo na bodove jer su pravile NFSBIH tako su napisani, tako treba pise u UEFA... A Manijaci : Ko vas jeb.e ovdje? Imate svoj klub rajpravljajte gdje cete slaviti! Sretno komsijama!
Sloboda do kraja ima sigurnih 9 bodova. 6 kod kuće protiv travnika i veleža i tri u modriči. o kakvom ispadanju vi pričate
ovaj savez nek bude tutor fk sarajevo a svi ostali klubovi trebaju da ga ignoriraju i da se udruze te naprave udruzenje i svoju ligu,po cijenu neigranja u europi. a pitari nek igraju sami sa sobom jedne hevte a druge protiv muniba,sulje i dr.
Frajeru pricas gluposti Sloboda nemoze ispast sad je 10 na tabeli i ako joj uzmu bodove opet ce imat vise i od laktasa i od modrice, a igra sad domacu utakmicu :S.
@Pipo Ti si lažni Pipo. Pravi Pipo ne zna pisati kao normalna osoba.
Komsije sretno u bodovnom napredovanju, i da zajedno pokorimo evropu.
@Humanitarna ...........a druga je stvar, što si ti toliko glup, pa ne kontaš da se ovo ne radi zbog Sarajeva već..... P.S. Budalo zar misliš da će neko dopustiti da ispadnu dva kluba iz RS-a.
Pa kakve veze to ima bolan :S, Sloboda neispada i ako im uzmu bodove protiv Sarajeva.
Samo se čekalo da da Željo i Borac budu nedostižni Sarajevu i da se utakmica registruje 3:0 za Sarajevo. Sada je na redu \"igranka\" Slobodi ili Čeliku, samo da bi u ligi ostali Laktaši. Ako Sarajevo dobije tri boda, to nije nikako zbog Sarajeva, već zbog Laktaša. Živi bili pa vidjeli.
OBAVJESTENJE ZA SVE KLUBOVE PREMIJER LIGE BIH: Pocela je humanitarna akcija pomoci FK \"Sarajevo\" pod nazivom \"dajte nam bod\".FK Sloboda kao klub sa velikom tradicijom je odlucio da pomogne mnogo mladji klub od njih FK \"Sarajevo\" i donira tri boda. Uprava FK Slobode poziva sve ostale calanove premijer lige BIH da se prikljuce ovoj akciji i da doniraju barem jedan bod FK Sarajevu uz poruku: \"Kad nemogu na terenu, dajte im za zelenim stolom\". Ziro racun: mi_smo_jadni_molimo_za_bod