Gubimo još jednog talenta?
0
Damir Šovšić odbija pozive u reprezentaciju
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budi malo pristojniji
Damire dobar si igrač, ali svi kažu da se ponašaš primitivno.U svakom slučaju pozdrav.
stoka pod nadimcima : D , hi, hrvat i ... , hi, hrvat i s... mogli bi ga i vi Damiru malo vise \" asam kar fasamaga \"
Hocu reci da vi bez Bosanaca i Hercegovaca niste reprezentacija i ne znate da igrate ;). Tako je kako je ;). Ima BiH talenata koji ce svim svojim srcem igrati ( i koji igraju) za BiH, a te prodane duse nisu potrebne u nasem kolektivu, bez srca i duse nema tim!
Pa pola reprezentacije ( ako se 70% i vise \"moze\" nazvati pola) vam je iz Bosne i Hercegovine, ne samo po porijeklu nego ipo rodjenu! Tako da, psssssssttttttt!
Damire, ponasas se kao neka zvijezda, ccc. Cuj, zamjeras trenerim? Pa tisi tuda igras, dapokazes sta znas a ne da zanovjetas! Presmijesno ( da ne kazez zalosno) je da ides iz zemlje u kojoj si rodjen i u kojoj si do nedavno zivio, a radi igracke karijere otisao! Tako su mogli svi,ne samokoji sui otisli radi karijere nego koji su \"otisli\" (citaj, protjerani iz domova)radi rata... Ako si tako prodana duse i ne trebas nam! nikome takvi uzajdenici nisudobrodosli! P.S. K\'o visoko leti,nisko pada!
poruka za za đubre pod nadimkom \" @Sovsic \" - dabogda ti i tvoja majka obadvije noge slomili ili ako ti je lakše da ti ja mamici malo none lomim - hi hii hii - nasvidenje
hhaha , ja = za vas dvojicu kada Damir dodje za Bajran -Bozic imacete cast da mu ga malo vise popusite
haha ma taj igrac je kurton svakako vjerujte nema dvije ciste samo neka ide
a sta ce seljacina iz gorazda:S
@dževdo Ne pričaj nebuloze glupane, Džeko ne bi igrao ni za Brazil, da su ga pozvali!!! Igra za svoju domovinu, jer je voli, hvala Bogu!
Dajte ljudi pa ko bi igro za našu reprezentaciju ako vidi da može za Hrvatsku. Ipak su oni među deset reprezentacija na svijetu po fifinoj listi a đesmo mi... I Džeko i Miske bi igrali za njih ili z Srbiju da su ih samo na vrijeme pozvali al sad gotovo, šta će. A možemo mi i bez ovakih ko što je ovaj, imamo mi još mladi samo ih treba na vrijeme zvati i otjerati tog Tulića i Bubala, dovesti Bošnjake za selektore pa neće bit problema.
jesu ovo sto kementiraju ovaj clanak.. jedini idioti u BiH.. Hvalabogu nema ih mnogo... Zivjela BiH i u njoj normalni srbi.. normalni hrvati i normalni muslimani... Slazem se da je Sarajevo-x postao nazalost huskaski balinski portal..
Naime, na jednoj utakmici Šovšić je došao u konflikt sa Bubalom koji ga više i nije pozivao. Odrekao se njegovih usluga, kako je rekao zbog nediscipline. Dolaskom na klupu mlade nacionalne selekcije BiH Branimir Tulić ga je na početku ignorisao. Ipak, nakon konsultacija sa nogometnim stručnjacima koji su ga uputili na adresu Kranjčevićeve selektor U-21 reprezentacije odlazi na jednu utakmicu HNL-a gdje je posmatrao Šovšića. Vidjevši o kakvom se talentu radi pozvao ga je već na naredno okupljanje. No, nekorektni Šovšić nije se odazvao. KO JE OVDJE ISPAO NEKOREKTAN
Ako se cak i dvoumi da li da igra za nas ili za hrvatsku, ne treba nam.