Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa njihova liga je 1000 x jaca od nase. Za pocetak ljudi imaju kulturan stadion. Pogledaj koliko je medalja kazahstan osvojio na OI 2012 a koliko mi? Ili si samo gledao Borata?
Ziv bio pratis li ti fudbal on je crnogorac igrao je za tamosnju reprezetaciju malo se informisi prije nego sto napises gluposti on kod nas nebi imao nikakve sanse pored misimovica pjanica, stevanovica, vrancica ili stilica svi su bolji od njega.........
GOLOVI UTAKMICA 19.8 4fudbal.com AC Milan v Juventus CD Nacional v Vitoria Setubal Barcelona v Real Sociedad Levante v Atletico Madrid Real Madrid v Valencia Charleroi v Standard Liege Man City v Southampton Athletic Bilbao v Real Betis SV Ried v Austria Wien ADO Den Haag v RKC Waalwijk NEC v Ajax Netherlands Wigan v Chelsea Marseille v Sochaux Pacos Ferreira v Moreirense Ajaccio v PSG FranceFrance Chornomorets Odessa v Shakhtar Donetsk Gil Vicente v FC Porto FC Groningen v Willem II Anzhi Makhachkala v Zenit St Petersburg La Equidad v Deportes Tolima FC Sion v BSC Young Boys Vitoria Guimaraes v Sporting CP Budapest Honved v Paksi SE Houston Dynamo v Columbus Crew Sigma Olomouc v Hradec Kralove Alianza FC v UES FK Sarajevo v Gradina Srebrenik Dacia Chisinau v FC Tiraspol Steaua Bucuresti v Ceahlaul Napoli v Olympiakos VVV v FC Utrecht Kayserispor v Bursaspor
koga ovaj igrač interesuje?krampa frajer
Zasto ti moras komentirat na nekog na koga si ljubomoran i koga mrzis??? Prvo neas pojma,Kazahstan je duplo jaca i kvalitetnija liga od nase,nasa liga je na samom dnu shvati je.bo li te IVICA.
@Emko E moj Emko,Husejinovic je klasa i za Zebu i za ovog Kojasevica(on je crnogorac),Kojasevic i Zeba nisu nikad nista uradili na velikik utakmicama,nisu se nikad pokazali na Derbiju,znaci bezveze igraci,vise su za malog terena... Dok je Husejinovic stvarno klasa,taj pregled igre,ti pasovi,iznad njih je,zabio je Zelji fenomenalan gol,Levskom 2.gola,HVALA MU,protiv Zete mu je oprosteno.
tugo vidite samo travnjak i stadio na ovom snimku, pa zabiti zemlja kao kazahstan ima bolje stadion od nas u bosni kriza
Liga im je na dnu isto kao i nasa, imaju bolje stadione i medalja su osvojili dosta, ali zasto mi moramo citati izvjestaje o nekom ko je dao gol u Kazahstanskoj premijer ligi ?
e mamu vam pitarsku, hocete li vise prestati pisati o ovome kvazi-fudbaleru vise...frajer nikakve veze nema s nama a vi vise pisete vjerovatno i od crnogoraca
A sto nas obavjestavate o golovim Kojasevica ? Nit je Bosanac, nit ima kakve veze sa Bosnom...
Činjenica da čllanak počinje sa \"Kazahstanska premijer liga\" je zastrašajuće....
trebo nam je jedan ovakav protiv zete
OTIŠAO SI MESSI OSTALA JE TUGA, NIKAD VIŠE ZAJEDNO...
Gol jeste predivan ali je to ipak Kazahtanska liga. Svejedno sad će neki navaliti kako ga treba odmah u repku, kao što su govorili za Zebu i Husejinovića, pa na kraju i Željo i Sarajevo ispadoše upravo zbog njih, iako je Husejinović odigrao fenomenalno revanš protiv Levskog, ali je protiv zete potrošio 50 lopti da bi se dokazao što nije uspio.