Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kandidat da ga zamijeni na klupi ? super, imat ćemo cijelu prvu postavu reprezentacije koja ne igra u klubu ..
Formalno DA, materijalno NE.
Jučer ste imali isti članak mamlazi. KLIX je dno novinarstva.
pa sto ga citas ... idi naj bolje je koga nema bez njega se moze
Nisam ja bitan, mogu otić a i ne moram, to ne mjenja stvar da se ista vijest objavljuje dva dana za redom. Nepismen si, ne volim takve.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa vise bi branio utakmica u Chelseju u liga kupu, FA Kupu nekim slabijim utakmicama lige i lege prvaka nego u slabijim klubovima kada bi branio citavu sezonu. Osim toga radio bi sa boljim trenerima i igracima. Ali sve su ovo medijske spekulacije.
ja ne znam da li je vama jasno da Chelsea ima trenutnog jednog od najbolja tri golmana na svijetu i da Czech prelazi samo zato sto je u Chelsea-u grijao klupu - sto bi i Begovic radio!!!!
...jos sa tim da je Courtois jako mlad i da ce vjerovatno za godinu ili dvije biti najbolji golman svijeta
Rob Green (Queens Park Rangers), novi rezervni golman plavaca, kakav Begovic preskup je za klupu
Mislite da grije klupu, nece Begovic tamo pa nije lud
Begovic ce vam svima zacepiti usta ! samo naprijed Begovicu, ti znas sta je najbolje za tebe !
Bice lovjane ko sogolja!
Bio bih daleko sretniji ako bi Begovic, umjesto Cech-a, potpisao za Arsenal, gdje bi bio prvi golman. I ne razumijem da Arsen Wenger ne uvidja da bi angazovanje Begovica za njegov tim bio daleko pametniji potez.
@ _kikser_ Tacno je da je Begovic imao kikseva, al nisam siguran da je imao "deset velikih" niti "katastrofa sezonu". Sjeti se, recimo, Begovicevog velikog kiksa protiv Chelsea, utakmica u kojoj je Begovic briljirao. Begovic je odlican golman. Po mom dubokom ubijedjenju, trenutno ispred vremesnog Cech-a. A greske? To je dio sporta i fudbala. Kao i zivota, uopste.
Kikser, pogledaj jos jednom utakmicu protiv Izraela. Ja sam bio tijezan tokom utakmice.
Aka tamo ide zbog Love. Je stvarno u citavu vremenu srušijo nijegovu Karieru. Makar je prešo Zlatan Alomerovic u Kaiserslautern i aka bogda da uze u Bundesligi. Kasnje bi bilo svedno sta ce Begovic uradit.
mislim da od toga nema nista begovic nece na klupu niti ce ici kod murinja ..
TRAŽIM ŽENU SA HRVATSKIM DRŽAVLJANSTVOM, PLAĆAM PO DOGOVORU, PONUDE SLATI NA [email protected]
eno ti puna skutorija Hrvatica. Kad budes iso preko bijace na more svrati u kojem selu, naci ce se nesto za tebe.