Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Mamić može prodati nekoga za pare, a Hajduk to nije u stanju. Ako zaostaješ 20 bodova za prvakom koji će dobar klub upitati za nekog. Kada mi je radni kolega rekao da Sušić ide u Inter rekao sam mu da u Inter iz Hrvatske lige samo može Mamić prodati igrača a nisam imao pojma za Brozovića nit je ko pisao, za dva dana objavljeno je kako je Brozović potipsao za Inter došao je čestitao mi, a Sušić je ostao u Hajduku. Hajdukov domet je Trabzonspor pa ga treba očekivati u Turskoj.
Kazu da je propao Pjanicev transfer u Bayern, jer je u paketu trebao ici i kloc sa Grbavice.
taman da ih uvede u 3. ligu
da ga hoce vise prodat, bilo kome, da nas malo popustite sa amidzinim malim.. on i jeste kalibar za druge lige u zemljama petice, ili za prve lige u svicarskoj, turskoj, ukrajini, poljskoj, itd..
I Pape postaje pomocni
klix haj ne serite vise
TinA Sušića a ne Tinu. Nije žensko, pobogu novinari!
@s.bah Nisam cuo da neko kaze DinA Merlina,ili Edina DzekA? :)