Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje se snasao od svih zimskih pojacanja
pa bolje 2 nego 0 kao neka druga VELIKA pojačanja! :P i da, šta uradi manchesteru kukala im majka igra se sa njima ko s djecom u šesnaestercu, evra i dan danas ima traume od njega...... luis suarez!!!!!!!! :D
ma i ti i onaj engleski balvan od 35 miliona mozete Torresu kopacke nositi...covijek spava al kad se probudi bice vatromet, a ovi sporedni igraci kao on i Karol bice tuzna statistika !!!
Doslo vrijeme da i oni koji nisu Britanci mogu biti legende u Liverpool... Torres nije imao snage ili strpljenja,ili je skrtost izasla na vidjelo... YNWA...
@BLADE Dzeko nije dao jos gola u ligi...nije to ista stvar
Cini se da je jedini koji se snasao u ovom prijelaznom roku od velikih pojacanja David Luiz. Dzeko i Suarez imaju isti ucinak. Suarez je dao 2 gola u 6 utakmica, a Dzeko duplo vise golova u duplo vise utakmica.
Zelim ti puno golova el pistolero YNWA
sta se najbolje snaso..samo sest nastupa i dva gola
kakve veze ima sto su oni nosili isti broj mozda i Suarez za 20 godina bude legenda kluba lol
Pa sto onda kazes da nebi uzeo broj, kad i onako na terenu zaboravis ccc