Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice ovo paklena utakmica, ali mislim da zabari uz malo srece i puno rada idu dalje.
Deutschland uber alles !
Ne mogu.
Svabe daju 3 gola 5.5 kvota hvala
6.5*
A prime 4! Kvota 0,5! ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema da li mogu nego pitanje je kojim rezultatom..hocu da gledam Njemacka-Francuska polufinale..dosta mi je ovih sra*a od utakmica vise..
https://www.youtube.com/watch?v=D4-12LkhKqo kakva utakmica, Njemce jos uvijek boli ovaj poraz. Polufinale svjetskog u Njemackoj, Italija osvojila.
sta ce ih boliti ljudi svjetski prvaci...nece zivjeti u minusu 10 godina ..do kod nas tako ide..jer nemamo buducnosti..pa uvijek moramo o istoriji pricati kad smo nekad nesto uspjeli napraviti..
@LovacRSBL upravu si nema ih sta boliti, al se itekako sjecaju te tekme pogotovo sto se igralo u njihovoj drzavi, jako svjetsko, oni favoriti a Italija ih izbaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uzece im Nijemci mjeru...
forza Italija
ipak ne
ovo je finale prije finala
Da li ce Svabe naplatiti sve nesrece protiv Italijana, ili i dalje ostaju lijek za Njemce, ostaje da vidimo. Svakako finale prije finala.