Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miraleme **em i tebe i Aliju pa se okrecite obojica
marko , svaka cast!!! ali ako sergej barbarez nije imao oprostajne utakmice od repke onda je ne bi trebao imati nijedan igrac!!!
PRD 4 EVER,bih 4 NEVER !
Izvinite molim vas, bio je SAMO najbolji strijelac ruske lige i htio je igrati za BiH kad nijedan Marko i Slavko nisu htjeli to i zato mu treba kip podići, a oproštajna tekma je najmanje što je potrebno. SMRT NACIONALIZMU!!
koji sve primitivci zive u ovoj drzavi naprosto me sramota. Marko je veci Bosanac od mnogih koji su ovdje dali komentar. Na takve primitivce se netreba obazirati. Martko kralju dobices oprostajnu za rad svega sto si nam pruzio u BiH repki.
Ko je ovaj!?
MARKO svaka ti dala... Ispao si ljudina kad su mnogi bili pi*ke! To sto si imao mu.da i igrao kad su mnogi bjezali od repke se ne smije zaboraviti iako smo mi narod sklon zaboravljanju, pa cemo tako i Barbarezovu ulogu u repki veoma lako zaboraviti posto nam novinari i sl. hejteri BiH isperu mozak i zamazu oci CIRO-LIJAMA i kojekakvim sranjima koji su se do nedavno deklarisali kao hejteri BiH. Nije bitno koliko je ko dao golova nego koliko je srce, hrabrost i ljubav imao prema BiH i zaigrao kada se nisu dobijale premije i kada je mnogo veca mrznja prema BiH bila nego danas! Sjetite se samo kako su barbarezovoj majci prijetili zbog njegove igre za BiH. TOPICU bio si i ostao covjek, a ne pi*ka kao sto su ovi sto te kritikuju ovdje niti sm.rad kao i oni koji igraju za repku da bi bili kul i koji prodaju utakmice jer... su pi*ke!
Kako ba ne kontate da je miralem smrdin koji popaljuje raju i obmanjuje e jeste vatale.. Inace Marko - samo rijeci hvale...
najzalosniji su mi ovi sto se primaju na komentare poput ovog MIRALEMA.Ocigledno je da on nije miralem,nego \"neki medzed sa brda\" koji pokusava predstaviti stvari onakvima kakve nisu.BARBAREZ a i ostali NEmuslimani koji su svjesni koja je njihova jedina drzava,koji su srcem ginuli za Bosnu,su bili pozdravljeni od citave drzave,ja ne znam ni jednog BOSNJAKA da ne voli Barbu i ostale bh heroje koji nisu muslimani. Stoga \"miraleme\" ne seri.
Ma obični po.tu.ric.a, ništa više od toga. Da nije bio spreman postati pot.uri.,ca, nikad ne bi ni zaigrai ni za kakvu reprezentaciju, pa ni za BiH... Dao gu.ze da ga gu.ze za trenutak nekakve slave na 24 posto PiH i to je to...
Bosna neće nikada biti muslimanska-upravo zbog Miralema i njemu sličnih.Ja ne mogu da ga krivim ima svoje razloge i to je ok.Glavno pitanje za sve je da se zapitaju koliki je broj \"Miralema\" u BIH i da li normalno terati taj narod na suživot...kakav crni suživot,da budemo dobre komše u budućnosti i to je to.Ovo važi za sva područja,pokrajnice,oblasti na području bivše SFRJ,nećeš sa nama cepaj se BUJRUM!!!
za Miralem Musliman sam ali daleko ti kuca od moje,Bosna je uvjek bila visenacionalna i to ce ostati tebi na zalost i na zalost onim Srbima i Hrvatima sto misle kao ti.Zbog takvih kao ti i ne moze nam bolje biti.Bosna je postojala i prije dolaska Turaka,Srba ili Hrvata i imala svoju drzavonst.
hvala ti marko na svemu sto si uradio za nas fudbal,kad vecina nije smjela da kaze da su iz bosne,ti si ponosno igrao za repku,respect majstore moj
MIRALEM je pravi MUSLIMAN.. TAKO ZBORE ALIJINA djeca.. BOSNA muslimanima, ako nemoze cjela more ono sto moze ..
Nikad mi nece biti jasno zasto sarajevo x ne brise ove seljacke komentare (miralem) ovi ostali su smijem se kladiti isti taj miralem samo se drugacije potpisuje, ne znam ko seljacini dade tastaturu u ruku a jos gore daje mu da se izjasnjava na ovaj nacin samo je problem sto to sa X moze sprijeciti a nece