Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da vlada odlicna atmosfera :))) Zmajevi nasi do pobjede
Pušiš ti sam sebi praznoglavi budalašu!
Vidiš čime je on opterećen, nick dovoljno govori. Kladim se da je neki peško poremećeni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gledaj spahića, ne može ni opalit' normalnu čvoku već mora onu "krkansku"
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...
Hahahahahahaha Kralju
Lijepo ih je vidjeti ovako kompaktne i vesele, neka tako i ostane, a od srijede cemo svi zajedno da se veselimo. Sretno!
Vid sto su Meshi nabavili fin shuskavac, a Teletini dali stari od Cire!
Sta ovo Haris glumi Ronalda s ovim sorcem i crnim nogama xD
Nedo' Bog da Kolasinac opali cvoku Pjanicu, bio bi van terena 2 sedmice
hahahahhahaha joj dobro si rekao
Sarane jarane poz za tebe :) Neka si im ispricao pricu
Ovi momci su naš ponos. Većina ih je mogla igrati za druge reprezentacije; od Hrvatske, Austrije, Švicarske, Njemačke, Lixemburga, Amerike, Kanade... Izabrali su srcem, hvala im!
samo nek se cvojaku ..Irska daje go 1.6 hvala zivio.
Joj sto se standardno hajcamo..prosto sebi ne možemo pomoci da budemo drugaciji..hajde valjda nam nece biti čcoka od Iraca.
Na što se ti hajcaš? :))
Nema tu bRez dobre klempe!
kakav je to trening,ja kad sam treniro igranje lopte ja ranac od 16 kg na leđa pa trči,šutaj,sajlu oko struka i vučem balvan i šutam loptu,stavim sliku komšije jove na gol pa šutiram u tu sliku iz svih uglova i situacija,i kad sam se usavršio zarati se jbg
BIH DO GROBA
Hadžiću i Tinčeku ne treba čvoke lupat, nego šamare!
Azo poslo poruku preko buraza, da niko ne smije dirat Svehna!
Previse ste mi euforicni a ja to bas nesto ne volim...
Podršaka Zmajevima !!!
DA GA PJANKE HOĆE SAMO JEDNOM OVAKO ZABITI!!! http://www.spijun.net/?p=16932