Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva fondacija :S, WHITE POWER !!!
daj carobnjak ne lazi ba
nije valjda da i ti karas SEVKU, sram da je bude meni je rekla da sam jedini hahahaha
A ja se redovno cujem sa Madonom, a vrlo cesto imam i intimne kontakte sa Severinom i Jennifer Lopez. Kunem vam se, casna riječ.
Etoo je car svaka ti cast legendo
kako bezze prevodite stvari, a da ne kazem naslov koji stavljate... gledao sma ovaj interju i covjek je cak i pohvalio beniteza, rekavsi da nije sve njegova krivica vec da je od utakmice inter-juve nesto se desilo u svlacionici i sve je krenulo nizbrdo... dakle, igraci su ti koji su izbacili beniteza! pod brojem 2, pa i sam eto\'o koji hvali murinja se je zalio jer igrao na drugoj poziciji kod njega, desni bek. a benitez ga je vratio na prvobitnu poziciju napadaca, gdje je na pocektu ove sezone dao 12 golova u 9 utamica na toj poziciji. a onda je dosla utakmica sa juventusom...