Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošto vidim da nisi baš upućen u tematiku. Mou je kazao kako preferira osvojiti Ligu prvaka nego \"male\" trofeje kao što je Svjetsko klupsko prvenstvo. Zbog toga je ovaj šuk Cruyffa.
Ja po ovoj izjavi ne bih ni znao da ga je ismijao, da mi nije rekao ovaj portal.
Oni sta reci koju posluku porati????Zadnjih 11 utakmica izmedju reala i Barcelone ako se nevaram 2 remija i 9 pobjeda BARCELONE uz gol razliku 43:5,mislim sta reci.Al eto obeco im je Gvardiola pustiti kup al pod jednim uslovom ako prodju Malagu.Tek pola sezone a Barcelona vec 3 trofeja osvojila :)))))))))))))
murinjo da je sta valjo ne bi ga otjerali iz barse.. pa ja da mi daju para koliko je on skrho klubovi bi predavali meceve da se ne sramote protiv mene.. i on najbolji trener ha ha ha pa osim je za njega izmislio fudbal.. kakav je to trener nikad lopte sutnuo nije, sigurno je bio curica mala feminizirana ko dijete pa sad ima ovolike komplekse..
e moj murinjo što ti ga šuknu :)
Kakav Mourinho, Cruyff bio i ostao gospodin. Ne može se porediti sa ovim kompleksašem iz Ciganske.
je..... murinjo kakav trener stavi 11 pozadi i nade 8 do 10 trkaca gdje je tu ljepota igre a on bi volio trenirati barsu vise nego ista ali nemoze baselona ne uzma takav tip trenera a da se pojede zbog barse pojede
što mu ga šuknu brat holandez xD
Uz duzno postovanje gospn Cryff al laprdate gluposti. Mourinho je trener koji je vec 2 puta sa 2 razlicita kluba osvojio LP i to preko Barcelone. Zato mislim da kakav god on bio najbolji trener na svijetu jeste trenutno i to mu niko ne moze poreci, pa ni Guardiola sve dok ne osvoji ijedan trofej sa nekim drugim klubom.
zanima me na koji nacin je on ismijao mourinha......... glupih novinara...
A sto ljudi vole biti ljubomorni na tudje uspjehe ;D
Cruyff je bio igracina, ali danas je jedno obicno zavidno smece od covjeka!
Grohotom se smijem...
i F.K. Sarajevo je nekad bilo sampion..davno,davno...ko koga sad ovdje ismijava :)
ma da i ti bar jdnom nesto pametno kazes
bas mu se nagovorio...murinho je 2 puta osvojio ligu prvaka sa 2 razlicita kluba...ovaj krojf je ko igrac bio odlican,ko advokat guardiole nula bodova