Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Johan Cruyff će po glupostima, debilnim izjavama još malo pa stići Maradonu. Nisam vidio dvojicu legendi koji konstantno nepovezano laprdaju, čisto im fali medijske pažnje. Pa jedu govna!!!
valjda pelea
Ima i Pele bisera, slažem se.
Covjek mi cita misli. Svaki put kad hocu nesto da kazem - naleti njegova izjava u kojoj se to govori. Gotivim Barcelonu, ali smatram da je ovdje Cruyf ovdje u pravu. Nece to ici. Zivi bili pa vidjeli.
Cruyff je umišljena budala koja voli gurati nos gdje mu nije mjesto.
ma ne seri stara honadska prdaro, niko te vise ne slusa a nije nikad ni trebo!
Kad se nadju ovi stari da pametuju, uredu, postujem te ali nemoj izjavljivati svasta samo da bi se pisalo o tome i to obicno mora biti kontra od onoga sto vecina misli!
U pravu je tata Cruyff, već je Messi tražio veću platu zbog Neimara. Neće ovo izaći na dobro...
pa lesiju niko ne godi , sAm svoj igrac , samo pogledaj sta je iz barcelone potjerao vrhunskiih napadaca odkako je on tu gazda i sve ti je jasno ,doduse ovaj je krilni napadac pa mozda i prodje nekako
da li sumnja u uspjesnost saradnje karic-komazec ili adilovic-hodzic?