Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakvi crnogorci, oni su lijeni...
daj ba sta ciganišete imate kes dovedite covjeka pravog izvalite pare uzmite Zeca,Džidića,Ibričića,Husejnovića,Zakarića,Mešanovića vrati Stojčeva kakvi ovi polovnjaci sve,daj čovjeka da prevagu pravi
Eto vam Crnogorca da vam lezi na terenu. :D
Sta je ovo jbt ne mogu pitari od strumfova doci do komentara...drago nam je da nas ovako srcano kone prate...a sad pokazite nadmoc,da vidim te minuse hahahahah
srcano vam se smijemo :D
@Epinefrin21 samo ti tiPra k'o i do sad ;)
Kakav pad u karijeri, ni ne zna jadnik sta ga je snaslo
Imati ce ovdje vise kesa nego prije.
Vrti se lova nema šta. Zna li neko ko je sportski direktor u FK Sarajevu.Da znam ko će biti dobar za posuditi.
Gvardiola-propi
Lijepo, lijepo. Džidića obavezno zaganjati i sredinu pojačati, da onu dvojicu mrtvaca u obliku Radovca i Rustemovića regulišemo i mirna Bosna.
@trpač Dobar jeste, ali samo "dobar". Destruktor i igrač čija se igra zasniva na trčanju i izbijanju lopte. Povlačenje iste naprijed i razigravanje igrača mu je misaona imenica što nam je i ova sezona za zaborav pokazala. Za igrača koji će sa klupe u 70toj ući i fizikom zatvoriti igru-odličan, za igrača na kojem će se igra ekipe zasnivati-dovoljan (2).
I vezano za "pojačanja" .Dok nam je Daunov sindrom Avdić glavni skaut, veća je vjerovatnoća da ćemo svi mi neke maligne tumore ubosti nego on jednog iole kvalitetnog igrača.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aferim upravo
bwhahahahahahahahahahaha stvarno svaka cast upravi sarajeva na svemu sto radi. AFERIM I HVALA i od komsija!
@DonDiiego Eno ti Široki Brijeg, jedini cisto katolicki klub na svijetu pa navijaj za njih, nas pusti na miru