Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda vam Kanute i kompanija utrpali 5 komada FASISTI MADRIDSKI.A ovaj gore portugalski firaun ce zasvrsiti na necijoj belegiji-vjerovatno SEDORFOVOJ(svojevremeno sredio zenu starog Ronalda koja ga je poslije sutirala,a inace poznat po tome da ima bejzbol palicu izmedju nogu)
jarane glup si al totalno si glup de pogledaj kolko su ga sinoc rusili i kako mu je ovaj uklizo za penal.......nemoj pametovat kad nemas pojma pogledaj isjecke iz utakmice.......ako nisi znao on je prije nekoliko dana reko da zeli da igra citavu utakmicu jer mooze dati gol jos koji put sto je i dokazo sinoc,,a sigurno ne bi izaso bezveze iz igre,jer je rezultat bio dobar al on nije mogo igrat jer mu je clanak oteko...a odmah cim je izaso stavljali su mu led...zato raspitaj se malo o utakmici ili pogledaj isjecke pa onda nesto govori...ajd pozzz
Misica Portugala, da nam je u baražu na njega naletiti. Kad se valja nek barem ima zašto. Kao igrač je veoma dobar al ponekad se ponaša ko neka ,ičkica.