Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ima da unakazim ovu novu izmisljenju naciju
posljednje rijeci Patrijaha Pavla su bile: \"braco srbi, navijajte za nasu domovinu Bosnu, pa makar i protiv Srbije igrala!!!!\"
Ajde Cristiano- Krsto, dodji i uvali bar dva komada ovim isfrsutriranim jadnim nasim poturicama. samo da dodje srijeda i da im ga smjestis i zguza i sprijeda.
dabogda te gledali na svjetskom prvenstvu :)
Netreba pozelit nekome da slomi noge il da ga povrijede,sjecate li se u subotu kak je jedan seljacki patuljak bradas pokus\'o slomit naseg dijamanta Dzeku?meni se cini da sam mogo bih mu kosu iscup\'o pa bi cio zivot bio celav,hinja jedna!! Sve u svemu nasi zmajevi ce dat sve od sebe,NAPRIJED ZMAJEVIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii BiH4EVER!
Prvi, podoj ga prije drugog!
osmiiiii
sta reci za Ronalda, do jucer bio sirotinja, a sad kako zaradjuje milione ufuro se... Bog mu dao talenat, a pamet nije...e djaba mu....kad je glup...
lomite pedercinu! a ovima u zenici aktivirajte alarm za pozar kad zaspu u hotelu!
eh neka ste eto vi prvi, ja nikako da ujagmim
DA BOG DA TI PORTUGAL POGINO NA BILINOM POLJU!!!
inace navijam za real....ali volio bih da ronaldo noge polomi...zbog odnosa prema Bosni i Hercegovini... placi gnjido!!!
treci
prvi sam haha