Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrac koji je pokazao jos jednom da je klasa i tu nema priče,mozemo ga voljeti ili ne....
*Čovjek koji uzima kladionicama mjesečno više od 1000 eura čiste zarade. Nema tu nikakvih dojava i dječjih igra. Taktika je skroz jednostavna, sa puno discipline, iskustva i mudrim odabirom parova na listiće. Posjetite i provjerite: www. psihobet . blogspot. com
ronaldo je zasluzio zlatnu loptu definitivno , meni bi bilo smjesno da je dobije bilo ko drugi osim ronalda pogotovo ribery cija je statistika jadna u odnosu na ronaldovu , mesi mi je najdrazi igrac ali ronaldo je zasluzio da dobije zlatnu loptu :)
a Ibra ?
Najkompletniji igrac danasnjice. Najbolji svih vremena su Zidane i Ronaldo zubo.
nikad ga nisam gotivio al lik je institucija znaci nema dalje jel taj loptu uzme to je 50% go :)
Igračina, kako god.