Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad imas Irinu pored sebe, lahko je onda
Sada mogu mirno spavati.. Bas sam se pitao sta li jdm radio CR u to doba i kako mu je jadniku bilo :(
Al' laže ovaj Rodondo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ronaldo je dobar lik. Dosta je donirao svojih para da bi pomogao drugima. Gledao sam dokumentarac o njemu "The Story So Far" i ne znam kako ga neko moze mrziti. Zivot mu je bio tezak i zbog toga je ostao jako skroman prema drugim ljudima. Ima snimak gdje Ronaldo obeca nekom navijacu da ce se vratiti nakon tekme sa potpisanom dresom samo za njega, i uradio je upravo to. Vecina fudbalera bi zaboravili na tog navijaca. I jos sto stalno donira bolesnom djecom i siromasnima. CR7 je kralj.
A to sto se ja nisam sexao 7 mjeseci to nikoga ne zanima jel tako, al hajd, nema veze.
Seksaj se ko ti brani
boze hvala ti na ovoj informaciji.. sad mogu mirno umrijeti...
Ja da sam spavao , bolio bi vas ku*ac ! Jebo vas i ronaldo i messi i svi oni .. Koga boli ku*ac je li ronaldo gledao zrijeb ili ne !!
Cetvrtfinale bih-portugal 1-0 (final score) ako Bog da.
Dok drugi žriJEBajU, ti Ronaldo spavaj :)
dobro da se nisi prejeo kao kagawa
A jebo mater onaj kagawa ko da nikad u zivotu nije jeo. Cuj prejeo se pred utakmicu moralibga pumpat.
Ma laže, bio negdje u kafani s društvom koju nazdravio.
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
Samo opusteno bez mnogo polemike i stresa... budimo veseli i raspolozeni! :) http://adf.ly/aTYg6
I ja drko s tvojom slikom ispred.
koga to boli k...?
usra i šefa i stanicu
boli me ona stvar sto je on spavo
Trebo si navit Ferrari da ti zvoni,idiote!
s kim?