Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhvatio neki čovjek zlatnu ribicu i ova mu kaže da će ga pustiti i ispunit će mu tri želje. Čovjek malo promisli te reče: "Želim da imam šut kao Ronaldo, dribling kao Messi i da sam brz kao Robben!" I ribica ga pretvori u Vršajevića!
I ovaj Portugal prno hashimu za usi.
GO HOME RONA
Na prošlom svjetskom mu lopta došla slučajno protiv Sjeverne Koreje i to za sedmi gol portugala, sad mu došla slučajno "zahvaljujući" golmanu Gane... Lik očito na svjetskim ne može poštenog gola dat. Sinoć fulao nekoliko zicera. Avdija bi iz onoliko šansi dao makar 3 komada, najozbiljnije. I ovo zlatna lopta. Svašta!
penaldo je gej i samo ga gejevi gotive i pederaši iz penal ueafadrida ,dječica se kosicom gej bibiera i 30 kg sa krevetom....P I Č K I C E . )
LEGENDA
gej
Legenda svjetskih prvenstava sigurno nikad neće bit. Njegovih igara na svjetskim se niko i nikad neće sjećati.ba
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ČOVJEK PRODAJE KUTIJU ZA PIŠTOLJ ZA 65 MARAKA PAŠA, KUTIJA NE PUCA A FIRGOŠI ZA PETOBU IMAJU UTOKU DA BIRAŠ PA TI VIDI.....
Gospodine
I mi brate moj
I tvoj frizer je dao sve od sebe