Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koji bi to igrac mogo blistat kad na ledjima nosa 4 igraca Celzija? Ne moze hodat od njih koji su. Barem je tako pomago ekipi odvlacenjem skoro pola tima protivnika, i to je nesto. A Ronaldo, ni u jednoj, al bas, NITI U JEDNOJ vaznijoj utakmici, ili derbiju, nije zablisto - osim onog slobodnog protiv Arsenala. Tip jednostavno nije igrac za velike utakmice. U tim utakmicama uglavnom Rooney vodi ekipu.
Jebite se vi svi...RONALDO JE CACA FUDBALA....TIP JE NENORMALNO BRZ,IMA DRIBLING,SUT...SVE STO JE NAJBOLJEM IGRACU SVIJETA POTREBNO....
Ronaldo, care! Samo ti ga onako mozes zabijati! :)))))
spominjes da ronaldo igra toplo-hladno, da ima utakmica gdje se ne vidi. pa koji to igrac nema?? gdje je bio messi u prvoj utakmici barca-celzi?? morali ga navigacijom trazit po terenu, nije se vidio... a da je ronaldo trenutno najbolji, vala i jeste. odakle je sinoc zabio, takodje i protiv porta, messi nebi mogo dobaciti hehehe :D
jes\' da mali lici na kakvog cigojenra, i ne simpatisem ga, ali je najbolji ! moze gerrard cipele da mu cisti i auto polira ! (ako mu ovaj to dozvoli) @ nadimak: hahahahhhaha.. koji si ti GLUPAN !!! ne ofiraj se JADU JADNI po ovim komentarima.. idi doktoru !
Svaka cast na kometaru za Messija samo sto se ne moze poredit fudbal prije i sada, a sada je mnogo jaci Maradona je moga proci kad nije bilo odbrane kao sad i Pele zabije 5 golova Brazil pobjedi 12:8. @xxx i ostale koje porede C.Ronalda i Ronaldinho-a smjesno Ronaldinho je pokazao svijetu kako se igra fudbal. Sta je uradio u 2 godine niko nikad nije tokom karijera po 20 godina.
mozes,mozes
Ugino da bog da i ti i svi tvoji...
C. Ronaldo jest nadprosjecan igrac, al mislim da nikad nece bit medju najboljim svih vremena. Pod \'\'najboljim\'\' mislim na Maradonu, Pelea, Ronalda(pravog)... Nije on dovoljno psihicki jak igrac da u kontinuitetu pruza vrhunske partije. Zato u jednoj utakmici birljira, dok ga u drugoj uopste nema ni na mapi - i tako u krug. Nije ni blizu mentalne jacine jednog Rooneya, Kake, Gerrarda, Zidanea...i zato nikad nece nadmasit svoju proslu sezonu koja se i moze smatrat vrhuncom njegove karijere. Iako trenutno prozivljava jedne od boljih dana u svojoj karijeri, ni to mu nije dovoljno da se nazove boljim od jednog Messija (trenutno Boga fudbala). Od danas aktivnih igraca, jedino Messi ima sansu da dostigne fudbalsku elitu koju predvodi Maradona.
Jeste, istina je.Liga prvaka se igra od 1992. godine. To što spominješ Milan je Kup šampiona (tako se tada zvala Liga prvaka).
Nije istina da od formiranja lige prvaka nijedna ekipa nije odbranila naslov evropskog prvaka. Recimo AC Milan, negdje oko 89/90 ili tako nesto, nisam siguran za godinu.
@ja odlican odlican ovaj ronaldo mi je odvratan lik, pravi mahalac iz Svrakinog, prenafuran i to, al ko igrac kapa dolje, najbolji je na svijetu sto jes jes :)
Nikad neces odrasti mali veseljace...smeche sminkersko...nikad od tebe neche biti pravi igrac...
Svadjaju se Ronaldo i Ronaldinjo. I u bijesu veli Ronaldo Ronaldinju: \'\' Pa ja sam Džeko za tebe, shvati to...\'\'
Ronaldo, aferim !!!