Nogomet
11

Ćorić i Wagner uoči derbija sa Željezničarom: Gledatelji će uživati u "totalnom nogometu"

Klix.ba
Prolazak među osam najboljih momčadi u Kupu BiH ulio je novu dozu sampouzdanja u redove "Plavo-bijelih" pa se nedjeljni derbi protiv Željezničara očekuje s optimizmom.
Denis Ćorić (Foto: nksirokibrijeg.com)
Denis Ćorić (Foto: nksirokibrijeg.com)

Željezničar je kvalitetnija ekipa od Slobode, u dobroj je seriji s trenerom Petrovićem, a Širokom ishod derbija protiv Željezničara, a potom i Zrinjskog, iako je još dosta do kraja, praktično trasira put prema Ligi za prvaka ili Ligi za ostanak.

"Nemamo što kalkulisati. Svi znamo što nam znače tri boda protiv Željezničara. Budemo li na nivou zadnjih četiri-pet utakmica, uvjeren sam da ćemo uzdignutih ruku dočekati kraj derbija", kazao je na konferenciji za novinare trener Širokobriježana Denis Ćorić.

Wagner (Foto: nksirokibrijeg.com)
Wagner (Foto: nksirokibrijeg.com)

Kapiten Wagner je istakao da najave Željezničara kako dolazi po pobjedu na Pecaru znače da će gledatelji u nedjelju uživati u "totalnom nogometu" s obzirom da i Široki ima cilj upisati pobjedu vjerojatno vrijednu Lige za prvaka.

Najboljih 11 trener Ćorić nije želio otkriti novinarima, kazavši tek kako ima dosta "načetih" (Ivanković, Baraban, Krstanović, Lončar) i da će Željezničaru na Pecari suprotstaviti sastav u kojem će igrati samo oni koji budu 100 posto spremni za derbi.