Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo šta je tebi jasno Samire. Prvo, na prvesntvu je 12 ekipa u tri grupe, prva dva iz svake grupe idu dalje + 2 trećeplasirana, a kako je Peru bolji od trećeplasirane Kostarike iz grupe A, onda je osigurao već prolaz dalje. Prema tome, ne ka.ki :)
U cetvrtfinale su prosli Cile i Urugvaj, a Meksiko i Peru su zavrsili takmicenje. Tako bi trebalo da glasi ova informacija. Na ovom prvenstvu ucestvuje 16 zemalja svrstane u cetiri grupe. Dakle, prvoplasirane i drugoplasirane ekipe idu u cetvrtfinale, dok se ostali vracaju kuci. To je bar jasno svima nama koji pratimo nogomet, i ja stvarno ne shvacam kako ovi sa sarajevo-x.com dozvoljavaju sebi ovakve greske i propuste u vijestima. Da je bar prvi put.
a kako ba ovo, tri ekipe prolaze iz grube, ja smijurije od takmicenja ocm, pa nije kosarka