Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon poraza pojačali smo odnose sa sudijama. NIKADA se firenza neće ponoviti. NIKAD.
Italijanski fudbal ispuho ko' probusen balon. Kad pratis ove jače lige, pa gledas utakmicu italijanske Serie A bude ti pravo dosadno. Nije daimam nesto protiv talijanskih klubova, ali njihov stil igre je ostao zamrznut u 90-tim, nimalo nije evoluirao. Ni traga od ''totalnog fubala'', koji se danas praktikuju svi imalo bolji klubovi.
Prestanite slušati razne price o dojavama i glupostima, najbolji nacin kladenja je kod nas... svi parovi su analizirani i puni informacija.. zaradite novac sa nama..obratite se na [email protected] ili na stranicu http:// betoholicari .bloger .index. hr/
Forza Juve !
Ništa hvala Galati i Sneijderu? :O
U domacem prvenstvu, lijepo ti pise!
Covjek govori o domacem prvenstvu. A to sto ti slabo kontas, to je nesto drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)