Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbt mi ko da smo brazil u najboljim danima pa idemo kao neki favoriti. grci su kuci favoriti i sto ovaj momak rece sve je tako, imamo sansu ali valja se spartanski boriti sto nama nije jaca strana, obicno se svi prosetaju samo u drzavnom dresu zato nikad nismo ni dobili jacu neku reprezentaciju iz top 10.
@lobotomija... Ali grcka ne da nije iz top 10 nego je pitanje dal su medju prvih 70..
Dobro je ba, znamo da nas sve pripremate na jos jedan poraz. Od kukavickog trenera se i ne moze nista drugo ocekivati. Hebali vas Grci koji igraju najgori nogomet u istoriji covjecanstva.
Kakav Grci fudbal igraju vidjet ce se veceras, mislim da su promijenili taktiku.
Od farskih ostrva su izgubili nedavno... Ako veceras izgubite vise me ne zanimate... Nit cu navijat za repku nit za juve, romu i ostale klubove gdje nastupaju nase 'zvijezde'
A sto vi to govorite nama, pa ne igramo mi nego vi, manje pametovanja a vise trcanja...
dokle vise dobri su jaki su bice tesko ne ne i ne. respektujemo ih al idemo pobjedit i tacka sretno zmajevi
oni su druga liga nogometa i ne dizite ih kao da su brazilci!idemo na pobjedu!
Biće plač i tuga večeras u Sarajevu
tvoja majka će zato uživati dok je budem zadovoljavao
I ona će plakati koliko ćeš ju dobro zadovoljiti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
'vratio nista klubu'
Od koga vi uzimate izjave Boze sacuvaj
eki topalko fudbalski strucnjak
zaboli me uho za zmajice,.... svaki put kad igraju moramo drhtati i svaka nam je tekma po zivot vazna,.... ne pratim zenski fudbal