Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ujedinili smo se kad je bilo najgore, ujedinit ćemo se i kad bude najbolje...Znam dosta Srba i Hrvata iz BiH koji zaista vole svoju zemlju i navijaju za nju.Kažu smeta im što se Bosna posmatra na takav način..Ima nada
aaaaahihihihihhihihihihihihihhihihihihhihihihihihiiiiiii
Sta ih imamo tjerati. Ko nece da navija ne mora. Bio sam na dosta utakmica na kojima su bili bosanci pravoslavci i jednako se radovali pobjedama ko i ja. Zajedno plakali zajedno se veselili. To su ljudi koji znaju ko su i sta su. Koji su odgojeni na jedan normalan nacin. Oni koji navijaju za druge reprezentacije ne znaju ni ko su ni sta su. Te druge drzave ih preziru i samo kupe jeftine politicke poene na njima dok oni svoje ne vole. Marijonete!
a ono urlanje ovo je turska,mahanje turskim zastavama, slavlja turskih pobjeda, fešte po saraystanu nakon pobjede nad hrvatskom? kako to objašnjavaš šovinisto.
eugen Revolt, i odgovor na skandiranje u Mostaru -"Ovo je Hrvatska". U sustini, i jedno i drugo skandiranje je maloumnistvo i besmislenije stvari od tih se ne mogu izgovoriti. Ovo je Bosna i Hercegovina. Ko god obozava Tursku ili Hrvatsku, tacnije ko ih gotivi vise od BIH - sirok im put ka jednoj i drugoj destinaciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nemos' to bog ujedinit
ne bi mogao ujediniti građane. točka. hrvati će pratiti i navijati za hrvatsku, bošnje i poneko iz miješanog braka za bosnu, a srbi će pratiti memorijalni turnir u kragujevcu.
Pogresno. Gradjane bi mogao ujediniti, ali gradjani ne postoje u postDaytonskoj Bosni i Hercegovini. Postoje samo 3 naroda. I dok je god tako, Bosni i Hercegovini nema napretka. Pogresno je i to da da ce Srbi i Hrvati navijati tamo za nekog. Hoce, ali ce jedan dobar dio njih navijati i za Bosnju i Hercegovini. Samo maloumnici zadojenih mozgova, iz jakih cetnicko-ustaskih uporista nece.
Odgodjen je taj TURNIR U KRAGUJEVCU ZBOG POPLAVA< VODA SVE ODNJELA I TEREN I STADION
Prije će snce sa zapada,nego ove ublehe iz entiteta do istoka,da ih malo njihovo sunce ugrije...
...što bi se reklo "bogougodna šuplja"...
mislim da je svima jasno d aje ovo najgluplja novinarska floskuletina... nazalost...