Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa možda bi i pobijedili te ekipe da ti dodaš koju loptu Džeki, a ne da sam letiš prema golu k\'o muha bez glave...
Treba Manćiniju poslat email da igra sa dvije lopte ,jednu samo za Teveza a drugu za ostatak ekipe
vidi GLAVE,celo ko glavica kupusa :D jesul to ti na celo bacali namjestaj kad si se rodio?i pozdravi najmilije svoje ;)
U redu je cigo.
možda ne bi bilo loše da ponekad i dodaš kome koju loptu. Otiđi iz M. Citija i pojačaj ekipu.
Dzeko ne igra iz pocetka, na klupi sjedi! Steta velika! Sve je kriv Tevez Majmun za ovo.
divan dečko, zlato mamino vit ti njemu slike samo, ma ko lutka mi je sav ..:D
joooj divi mu cefa,ko da je iz svrakina i poduvao malo sintelana
Ne se*i bgt !! Bas njih boli racKu za vjeru !!
..... zvaljo!
ovaj tevez me podsjeca na mene... \"NE SAM\' TEVEZ\"
svaka cast za sliku, haha
Mogli ste vala bolju sliku naci od teveza ruzan je i od sebe
Samo vi kopajte izvinjenja i krivite svakog drugog osim samog Dzeke za to sto on neigra dobro. Tevez jeste sebican ali ako mislite da je to razlog sto Dzeko ne zabija, vi niste pri sebi.. Sta je sa ostalih 9 igraca na terenu? Jel to mozda sve neka konspiracija protiv jadnog Dzeke ili je mozda to sto Dzeko dovoljno ne trci i dovoljno neuradi sa onim loptama sto dobije? Ha ha, vi mislite da se citava ekipa oko Dzeke okrece. Vi nebi bili zadovoljni dok Dzeko nebi otisao u neki klub gdje ostalih 9 igraca svaki put prema njemu loptu dodavaju kada god loptu imaju. Iako mislim da nema nista oko ovoga glupoga izvinjenja za \"privikljavanje\" (pogledajte Hernandeza i Suareza), opet cu cekat do sljedece sezone gdje Dzeko bude igro sa ekipom od prvoga dana da se moze zakljuciti da li je Dzeko dovoljno kvalitetan da igra u Engleskoj. A na ljeto Dzeko malo manje pjevaj sa Halidom i festaj i malo vise radi na kondiciji.
sve je to politika za raju i da Dzeko dijamant najbolji igrac evrope zadnjih 10 godina nije musliman vidjeli bi sto dodavanja a ovako samo zijeva bez lopte. U englesku mrze muslimane ko u bijeljinu ili u leskovac ti odes kod doktora a on kad ti ime nevzet il fuad on te mrzi nece te slusalicama poslusat dal imas nesto za kasalj
Uh sto se izbljuva, kak\'a je ovo nakaza braco draga.
a sta je sa slikom? :)