Potpisat će na pet godina
5
City dovodi Llorentea za 30 miliona funti
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5. napadač + 2 na posudbi, kakvo poslovanje :))
Dzeko: Pa sefe, kad cu ja zaigrati od pocetka?\" Manccini: \"Necu necu dijamante.....\" ;)
Ima li neko da ga nece dovesti...nema tu kluba za 500 000 godina...to dragi Bog ne moze uigrat....
Ne samo sto ce ovakva politika kluba upropastiti svako pojacanje, nego je ocito da odlasci dobrih igraca iz nekih klubova UPROPASTAVAJU I TE KLUBOVE (koji ocito ne mogu da obdiju veliku lovu za odstetu). Sjetite se Wolfsburga (kako je otisao Dzeko nigdje ih na mapi); Bilbao ce isto bez Llorentea brzi pasti dole (osim ako ne budu poslovali pametno i dovedu neko jako pojacanje kao sto je to uradio Athletico Madrid (pa iza Aguera odmah doveli Falcao-a itd). Fakat sam sad ubjedjen da ce i Bilbao i Lille pasti pravo ako Cityiju prodaju najbolje igrace, jer njihovi klubovi osim love nece ni na cemu drugom profitirati.
Slazem se jarane 100%. Malo ko razmislja o tome da se ne radi samo o Dzeki, nego ce i Llorente, ali i svako drugo pojacanje sigurno propasti u Cityju ako nastave sa ovakvom katastrofalnom politikom bacanja para bez ikakvih rezultata (podsejtimo se da su ove godine ispali iz LP, pa zatim iz Europa lige, FA Cup-a, Liga kupa i (najvjerovatnije) da su izgubili i posljednju sasnu za titulom. Mislim, ja bih volio da nisu, ali sanse da stignu Man Utd su minimalne. Zao mi je Dzeke, ali i svakog drugog igraca koji misli da ce napredovati u karijeri, nakon sto potpise za City. Mislim da ce i Sturidge (ako se vrati/dodje iz Chelsea) pojesti govno. Naddam se da je svejstan toga, jer je momak dobar igrac. Mogu samo zazeliti Dzeki srecu u bilo kojem drugom timu, bez obzira u kojoj ligi zavrsi (ja bih licno volio da se vrati u Bundesligu, jer je tu bio alfa i omega)
Jedino mu moze dobro biti ako Mancini ode jer je Dzeko dvije sezone harao bundesligom,dosao kod Mancinija i propao ! Isto tako i ovaj Lorente kad dodje,propasce !!!
Moje saucesce Llorenteu, ako Dzeko sjedi na klupi ovaj ce u rezerve.
GLUPI ŠEIK
ko god bljesne jednu sezonu u nekoj ligi odmah se city zagrije za njega...vecina ih nestane zbog mancinija
udarni tandem aguero-llorente, klupa balotelli i neko cetvrti naravno urotirace balotellia sa llorenteom i izbaciti ga iz forme...ili cak aguera...samo da dzeko vise ode, volio bih vise nego ista
e hoće se i usrećiti sa ovim poluigračem.ti ludi šeici će potrošiti izgleda 5 milijardi naftnih eura da bi izmijenjali 200 igrača a levati ne vide da treba promijeniti samo jednog čovjeka tupana Mancinija a ne igrače.
ne kontam nikako politiku ovog kluba.koji je fazon svake godine kupovati najbolje igrace,upropastavati ih i prodavati na kraju sezone.ovim tempom kupovina trebat ce im 10 godina da sastave ekipu,sad ce probati ovoga pa vide ne uklopi se,pa sledece godine kupe drugog dok ne ubodu nekoga tipa aguera koji se uklopio u ovu bezidejnu igru.ocigledno ljudi koji odlucuju o kupovini nemaju nikakav plan tipa dali taj igrac odgovara igri koju city preferira,koja je usput receno nikakva
dijamant sve blizi dresu Wigana mada bi puno vise igrao u Gaziantepsporu ili Tareku iz Groznog
Pa ko bi ovakav javašluk i rasipništvo trenera neznalice trpio mora da ga g.u.z.i arap u b.u.lj.u
LLORENTE ... Baskija zauvijek
Novinar: gosp Mancini vi ste krivi sto ste izgubili titulu ove godine Mancini: pa vidite mi nemamo dovoljno napadaca za rotaciju ih trebam vise... Novinar: jeste li vi mene uopce culi? Mancini: Da da treba nam jos 3-4 igraca u vezi trenutno pregovaramo s Messijem i Xavijem Novinar: Halo BA ja kazem da ste vi krivi za izgubljenu titulu kao trener ste ka.ri.na i da bi bilo ko drugi s pola onoga sta sad imate napravili svjetsku slavu Mancini: Da u pravu ste treba nam i u odbrani jos jedno 6 igraca pokusavamo dovesti pepea i jos pokojeg Novinar: Ringespil ste vi.... Manicni: da da rotacija kako ste znali? Rotacija je najvaznija Seik: ocam ovaj totalno prolupo Dzeko: al.lah.ami to sam vam rekao jos prije godinu dana.... Mancini: Necu Necu Dijamante Dzeko: He.bo ti sve e ja necu necu gospe
tiboga tebi Ljorente igrac