Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je on neki igrac, platili bi oni i 100 miliona. ovako ga samo handre od danas do sutra. nema od tog transfera nista. vjerujte mi. svako gleda da usicari neki milion od prodaje. npr. kad bi otiso u manchester, zadrzali bi ga koji mjesec da vide o kakvom se uistinu igracu radi. posto je dzeko osrednja klocina, novi klub bi samo izvagao koliko moze dobiti za njega. s obzirom na reputaciju kluba manchester, kontaju da bi ga dalje uvalili za par miliona vise. jednostavno receno, radi se o SVERCU.
kupi ce ga REAL...oni jednio imaju kesa ovoliko..ima da zabija golove bARCI ....hahah
dzeko realno vrijedi 20-25 miliona... i naravno da ce klub postaviti cijenu najmanje 40 miliona,,,jer inace se kljucni igraci timova prodaju po duploj ili troduploj cijeni...ali mislim da je 50 miliona preseravanje...neka dzeko odradi ugovor do kraja pa nek mu se vukovi naduvaju kite.
zalosno je sto je u najboljim godinama i u najboljoj formi prisiljen da propada u yebenom Wolfsburgu...unistise ga kreteni
Bogami ispade da je među tri najbolja fusbalera na svijetu!!! Ma daj, u Evropi igra 5000 fudbalera boljih od njega. A već se ufuro ko da je velika zvijezda, početo trčkarati ko nekad najveći \"Pape\". Pa sine dragi tek si na početku karijere, tek treba da dokažeš da si dobar fudbaler. Pogledaj jednog Forlana koji zabija golove gdje god igra i u Španiji i na svjetskom prvenstvu pa mu je cijena ispod 10 miliona.
Evo nek dođe u Sarajvo, daćemo mu platu milju i po i stan na korištenje
Previse sto jest jest Dobar si ti dzeko, al\' 50 je 50
Da hoce više otić\', dopizdilo mi svaki dan citati slusati gledati gdje ce zavrsiti i za koje pare. Pa nije David Villa niti Leo mEssi. mrs u 3pm
jednostavno mu nedaju da ode stavlajaju cijene za koje realno ne vrijedi neka realna cijena je 30 mil.
Zanimjiva je pohlepa i bezobrazluk ovih likova iz Wolsburga. Ne znam kako im samo padaju na pamet te cifre. Znaju oni, kao i većina komentatora, da Džeko realno ne vrijedi toliko ali treba se malo prese*avati.
ccc kako je glupa samo uprava,pa ovo je ocito da ga zele zadrzat pa namjerno divljaju sa cijenama ccc
ma dajte vise....kome je ovo zanimljivo....prava budalastina...
pa zar vi stvarno mislite da su ove price tacne i da ce neko za ovog zvalju pljunut tolke pare. ako se ikad nadje neki ozbiljan klub da je zainteresovan za njega, bit ce to za maksimalno 10-12 miliona eura. i to mu je previse
edine mjenjaj menedzera uzmi onog zlatanovog prodat ce te za 10miljona hahaha
Dzeko iskace iz konzervi,pa nemozes portal nijedan otvoriti a da nema njega,te ide tamo te vamo pa daj vise kad se posao zavrsi napisite i neka je sa srecom.Cuj sad 50mil. funti pa to je smijesno iz nebuloze u nebulozu idu ovi novinari.