Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tvoj grijeh Cisse ti nemoj dizati kredite i ogradi se od toga a klub je dobio pare da se ta banka reklamira.Ne mora stojati da se ti slazes sa tom reklamom ako ti pise na dresu.
Drug to stoji , al kad je vec poceo da nastupa ovako kako jest , da nece nosit dres s tim natpisom i nije isao na pripreme radi toga i odjednom klix nam da ovu informejšn , mene bas interesuje njegov komentar :D
HARAM............
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ocekujem da vidim sta ce on reci sada , koji je razlog , pa cu dati svoj konacni komentar .... Jel uhljup il nije ...
Rekao je,od dva zla izaberi ono manje,tako da s parama koje će zaradit može da pomogne više potrebnih,pametan je Cisko...:)
Razlog je sto je uhvacen u kockarnici, tako da mu je ta prica o tome kako je vjernik pala u vodu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam ko je veci debil, Cisse il osoba koja je napisala ovaj clanak.
Volio bih docekati dan kad ce se mediji ostaviti da im glavna vijest bude ovako nesto. Ostavite ba Islam i muslimane na miru, pokvarenjaci jedni, i zivite svoj zivot. Sta koga briga hoce li nositi taj dres ili nece? Ko smo mi da ocjenjujemo njegov stepen vjerovanja i ubjedjenja. Jadan li je i ovaj klix i svi ostali koji grade karijere na ovakvim vjestima. Lijep pozdrav svima kako god vam pase.
Prevrtljivac najobičniji.
Ja sam jednom rek'o... nije se trebao baviti fudbalom nikako. Neka ide u narodnu kuhinju, u pekaru, budi hodza ha ja. Jest naivan :P.
ma vraga zbog islama :S , ovo je dvolicno , tip kocka u kasinu a lafo nece da nosi tamo neku lihvarsku reklamu , oce samo da ode iz newcastla pa se sluzi svim i svacim
hahaha neznam sta da komentarisem!!
Previse se buni lik oko toga. Pa kako su Benzema i Ozil nosili realove bwin dresove. Nisu se bunili.
molim cijenjenog fudbalera da mi pomogne svojim misljenjem. u kreditima sam do guse.da li sam kjafir?
Nw zaradjuje on od kamata ako nosi dres. A ako mu bas smeta neka stipendira nekoliko djece ili nek pomogne neku porodicu i rojesen problem
ne zarađuje
Ma to je samo bio izgovor za nesto drugo! Kocka a glumi da zagovara nesto drugo jos da ga nisu uhvatile kamere u kockarnici covjek bi i pomislio na njegovo glupiranje.
>Na pitanje zašto se predomislio, zasad nema odgovora. Zato sto je slikan u kazinu kako kocka, ljubi majka svoga velikog vjernika :)
i ti svemu vjeruješ,nađi jasnu sliku da je to on,i ja ću povjerovat...
Upravnik kazina je potvrdio da je na slici Cisse, ako te bas toliko zanima. To sto si ti previse zatucan da shvatis kako je naizgled veeeeliki musliman ustvari obicni licemjer koji hoce da iskoristi svoju fol poboznost da isposluje transfer, to je druga stvar.
E tek si je sada reklamirao. Nisam prije ni cuo za Wonga.
malo permutacije slova i dobijes "Gowna"
Ovaj papak nebi mogao ni u bosni da zivi a ne u Engleskoj danas je nemoguce zivjeti bez banke i kredita ajde ti brate u Saudisku Arabiju i udri po Serijatskom zakonu opet je prihvatio da nosi dres draza para nego Serijatsko ucenje Islama od vjere se nezivi nego od rada papane ja bi ga protjero iz Engleske
ja zivim u Bosni bez kredita, i nikad nisam dizao bilo kakav kredit, a ne patim se hvala Bogu i moguce je :)
promijeni nick jer ne dostoji tvojo pismenosti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji papan zesci ja bi ga protjerao iz Engleske
Svijet trpi muslimane jedino kad im trebaju. Da im ne treba....vidio bi ti sta bi i na koji nacin pisali o njemu....kakav bin laden.... Nema veze sto je rijec o kamati i slicno. Bio bi terorista, homofob, anti-semit....