Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze POMOZI da ih veceras Engleska NAGUZI !!!!!! na celu sa onim nedonoscetom modricem.. sa krevetom nema 50 kg.
izvinjavam se za izjavu poput nož,... a iza svega ostalo stojim.mrzim kad me muslimani u bosni zovu ustašom,a zna se da je dosta njih bilo u ustašama
Jebem li vam majku sovinisticku , krvatsku.. koji ste vi fasisti.. najfasisoidnija nacija u evropi cijeloj.. lizite guzicu svima kao i do sada sto ste navikli.. mamu li vam \"tisucljetnu\".. jebo li vam \"poglavnik\" i \"upokojnik\" franjo ciru kroz ciru.. stoko pogana.. kud ste nam vi komsije..
i za kraj.svaka čast pravim muslimanima,a vama koji pijete alkohol,a nazivate se muslimanima sve najgore.ne želim se odi više vraćat
bh fanaticos ja nisan ustaša.handžar divizija je bila ustaška,a mi smo njih pobili na bleiburgu. mladić je antifašist MASTER vodi vas čovik koji obožava Tuđmana. nož,žica,srebrenica mrš u tursku
stjepan toma tebi izgleda treba jedan dobar psihijatar ;DDD sta ti ucis ljude o politici u bosni ustašo
IZGUBI BIH \"VEOMA VISOKIM REZULTATOM\" KO ŠTO REČE ŠUPAK KRALJ TOMAŠ. HRVOJE TRPKO ILI VEĆ KOJE SVE NICKOVE KORISTI, PAPAK PROVIDNI;.) HA HA HA 1:0 PROTIV EUROPSKIH PRVAKA UOPĆE NIJE LOŠ REZULTAT. SVE ČESTITKE MOMCIMA NAŠE BIH REPKE!
Najbolji Smo potpis
Samo mala ispravka za ove sto sada trtljaju da je Ciro \"bosanac katolik\", neka njega upitaju dal\' se osjeca Hrvatom te kako je spikao sa upokojenim generalom Tudjmanom... A sada idemo sa prognozom ove tekme...BiH ce izgubiti utakmicu i to sa vrlo visokim rezultatom.... Kako u drzavi tako i u toj repki, ne postoji potrebno jedinstvo za velika dostignuca... Istina , nas su Turci pobjedili ali to je bilo u zavrsnici EP... BiH nikada nije vidjela finalnog nogometnog turnira (EP,SP) osim mozda onog malo-nogometnog u Skenderiji :) Dakle, manje serite po Hrvatskoj, kupite jos malo vise Turskih zastava ,jer me uopce ne bi iznenadilo ukoliko na tekmi izmedju BiH vs Turska ,vi zapravo krenete navijati za Tursku...naravno sve pod izgovorom da je razlog za to \"korumpirani Savez\"... Ajd sada pa gledajte kako cemo u Hrvatskoj uzivati dok vas Spanija bude derala visokim rezultatom. Cila Hrvatska Je Za Spaniju! Eto, sto ste napravili onim svojim izdrkavanjem sa Turskim zastavama...pa i drugi put isto napravite da jaz izmedju BiH i Cro bude sto veci...
Dajte ljudi, mislim da je tema o BiH reprezentaciji, dajte da malo raspravimo i razmjenimo mišljenja o sastavu, a ne ko je šta ovdje, mislim da je tema nogomet,...i mislim da je nezrelo da tako pišete te psovke i to. Što se tiče sastava mislim da je ok,...ipak Salihović, Muratović, Rahimić mogu digrati čvršće od Ibričića i Pjanića, ako bude bod dobro je, ako ne bude nema veze bitno je da se bore. Pjanić i Ibričić će dobiti svoju šansu protiv Estonije i na toj utakmici pokazati svoj alenat napadački, večeras trebaju ratnici na terenu. Sretno momcima, borite se.
Mr.No pusti ti tuđmana i karađorđevo.tuđman nije hrvatska.a ko je izda srebrenicu.imali ste tuzlanski korpus,a on nije prston maka.ko je nauoružava muslimane nego srbi.to je bila srpska igra.karadžić je izigra tuđmana.dilija je sa njim bosnu,a naoružava je muslimane.tija je da ratuju hrvati i muslimani i da oslabe i hrvati i muslimani.
stjepane, jedino što si tačno rekao je da sa srbima znaš na čemu si.Od njih smo svašta i očekivali,a od vas dobili nož u leđa.Pravi mudri latini.I mi smo oduvijek znali šta smo i ko smo,ali srpsko-hrvatska sprega je to uspijela jedno vrijeme da prikriva i zabranjuje izjašnjavanje.Ali sada je došlo vrijeme kada smo opet jaki i možete nam pušiti i bijeli i crni vlasi.
ništa neman sa Isuson,jer san ateist.vi bi tribali imat,jer i on je muslimanski prorok
Stjepo oko Isus je bio zidov, pa sta ti imas sa njim ?
RabiR ti si nepimen.pa stari,nema kod tebe ni točke ni zareza. Mr.No ne,mi nemamo incest,jer nam vira to ne dozvoljava.ja ću ti reć,vi ste zavidni na nas.to je prava istina.ti imaš pravo nas mrzit,ja to poštujem,al mrzim vašu prevrtljivost.nekad ste turci,nekad,bošnjaci,nekad jugoslaveni.nekad mrzite tuđmana,a nekad vam ne smeta šta van je selektor obožavatelj Tuđmana.sa srbinom znaš na čemu si,znaš da ti želi naše more,da te mrzi.a sa vama nikad se ne zna. a vašu povjest bolje ja znam nego mnogi.i to vašu,od vaših povjesničara.