Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćiro legendo,nemoramo se ni plasirat,opet tebi svaka čast na takvim riječima,šarmer si ti veliki i vodiš reprezentaciju bolje nego iko do sada,hvala ti za nadu i 4 boda više od Turske. Ipak si ti napravio čudo kad su svi kontali da ćemo biti kanta za nabijanje.
Hocemo cviliti, isto k`o na Kosevu prije dvije godine :))
bih hrvat moli boga da vas ne zapane bosna u j.africi,uffffff kako će te cviliti
bas tako, mi Hrvati smo ljubomorni na sjajne rezultate bih nogometne selekcije :))))
Ovaj gore sto je napisao \"Hrvatska is samo Hrvatska \" je primjer LJUBOMORE koja vlada u hrvatskom narodu samo zbog jednog razloga a to je GOSPODIN Miroslava Blazevic => Ciro koji vodi nasu reprezentaciju, dok je taj isti vodio Hrvatsku repku bili su prejaka ekipa, takodje dok je vodio Dinamo , bio je to super jaki Dinamo .... misilm da netreba duljit da je sve jasno
Bit će teško,pogotovo sa Turcima,ali nadam se da će Ćiro Legenda našim Momcima održi jedno \"predavanje\"kako to on zna i da će naši momci osvojiti svih šest bodova.
naprijed ciro pravi dsi lafac..................................
ja navijam za bosnu i hercegovinu..ovi ostali hrvati samo pricaju a svi gledaju utakmicu i raduju se bih reprezentaciji,,, vitez
al prvo ćeš se isplakat u srijedu ;) malo sreće puno suza ....
Joj oću se ismijat kad ne prođete hehehehe
joj ciro iz tvojih usta u Bozije usi....to bi mi bio najsretniji dan u zivotu da odemo na SP.
Haj ba ne peglaj s tim bogovima više, boga ti. Kakve veze ima bog sa ovim? I sa bilo čim drugim? Hajd u džamiju pa se moli, popusti nas malo.
Pustiće ba nas Jermeni, pa to je daleko najviše što mogu učiniti - pripomoći ispadanju genocidne Turske.
Samo ti Bosno ljubavi
Hrvatska i samo Hrvatska!