Bivši selektori, novinari, treneri
0
Ćiro pridobio javnost, izgubio Afriku, sudbina neizvjesna
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam prijedlog za ciru idi ciro u holywood i snimaj pornice mozes ga jos uvijek primit u bulju a i plata je bolja nego u Bosni.... IDI NAJMILIJI U 3 PM....
ĆIRO OSTAJE.STARI ISKUSNI VUK I NAŠ TIM KOJI IMA BUDUĆNOST,TO JE PRAVA KOMBINACIJA.DUŠMANI OVE ZEMLJE BI NAJVIŠE VOLJELI DA ĆIRO ODE.EVO VAM K.RAC!@Split E jebiga TOVARE ODMAH ĆU SAD NAZVATI IBRIČIĆA DA ODE IZ HAJDUKA.BEZ ZEZANJA TI SI KRIV.
Ciro daj mi sani na uho koji ce biti rezultati da uplatim tiket haj ti znas to,dijelimo tal ali nemoj mi Usanovca,on ce guzu dijeliti u Zenici TIGRU i jos podjahkad nekom gratis.
Pipoooo sine moj retrdirani, gdje si mi pobjego, dolazi da jedemo slaninu, voli te tvoj glavati tata. Gdje god se ja javim ti bjezis, zasto sine moj retardirani?
Pipu za trenera ima covjek i iskustva i znanja Pipo trenerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sto vam ga misimovic uvali. muaaaahhaaaahaaa
Ma ja bi da bude novi terener ove nase Heharanske reprezentacije ovaj nas PIPOOOOOOOOOOOOO:PIPOOOOOOOOOOOOOO PIPO
Mehmede Baždareviću koliko si utakmica dobio ove godine papak? Da si ti ista valjao bio bi ti i dan danas trener. Ima dva boda u 11 utakmica nacionaliste jedan! Joj majko svakakvi fakinu iz te nase drzavo cccccc?
Jos samo da dodam ... je** ga onaj \"njegov prijatelj Muratovic u usta\", svakako je peder. Ja cijelo vrijem emislim da smo morali od ovoga bolje. Kad pogledamo realno. Dobijali smo SAMO slabije ekipe, a sa jakima se ne znamo nositi. Mislim da ekipa sa igracima koje ima ... MORALA JE BOLJE.
Onako senilan i prgav, ne treba nam!!! Svalio krivicu na Misketa k\'o da je to on sam sve dobro uradio u Lisabonu - a usrao je puno vise nego Misimovic. Jos u odsudnom trenutku pred uzvratnu utakmicu nije mogao ubuzdati sujetu. Tu me jako, jako razocaro. Kako je uopste mogao da dopusti. Izmislio povredu Misketa cak pod cijenu da izgubi mec. Pa bilo je jasno da cemo protiv Portugala tesko dobiti, a bez Misketa nikako. Ovaj je izgleda danas rekao da nece vise igrati za repku dok je Ciro tu ... Zato VAN Ciro, a cijeli savez ce nadam se ubrzo u zatvor!
Ciro majstore moras ostati!!!!!!!!
CIRO JE BETON SPLICO MOJ NEZNATE KOGA STE IZGUBILI I VI CJENITE COVJEKA KOJI VAS JE DIGAO U SVIJETU JADO JADAVI,DA VAM NIJE IBRICICA BILI BISTE NULA I OVAKO STE TARABA,GOLOVE VAM DAJU BOSANCI U HL.
moglo je 11 fudbalera samih otici do lisabona i zenice, a rezultat bi bio isti kao da je krenulo sa njima 1500 raznih priljepaka i privjesaka znaju fudbaleri sami kupiti avio-kartu, nisu retardi, ostali samo smetaju
ĆIRO TREBA OSTATI
Ćiro ti si jedan obični ublehaš...ložiš majtupe bosance....