Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ĆIRO NE NAPUŠTAJ NAS,POTREBAN SI NAM.
jedna lasta ne cini proljece pa tako i ciro nemoze sve ovo popravit u savezu ako on ode onda smo stvarno propast
Fudbal je najvažnija sporedna stvar na svijetu i zašto ne bi bio i kod nas!!!!
Ciro je isti kao i ovi iz saveza, cak i gori. Ista je to sorta. Osima ili Bajevica za selektora, kakav Ciro i cirini vozovi, dohako je on svoje.
Pozdravljam potez gospodina cire blazevica jer u fudbalsko savezu sjede ratni profiteri boje receno demoni koji pljackaju svoj narod ma koji to narod bio jedini spas dase oni ukinu je nedoolazak n stadione ostavit nji same da gledaju utakmice dasami uvide dasu bolesnici da zanjih radi jagomir tu im je mjesto cist dokaz uspjeh cire njima ne godi nemoemogu prodavat utakmice tu im ciro ugled lomi dok god nebudu prazni stadioni reprezentacije nece mo imat ni selektora ni tim krive navijace fanatike zato sto suto ljudi koji su branili bosnu i stvorili je da bolesnici je sad razgradjuju preko fudbalskog savza tuzno al istinito
Ciro je dobro rekao, nama treba atomski voz, a ne stari Ciro lokomotiva.
ciro je upravu . brvo majstore svak cast
Ma sad je svejedno ko je selektor, vazni su uvijek bili igraci i njihov angazman u stranim klubovima. Mi imamo i vise nego boljih trenera od Cire koji je na zalasku karijere. Svaka cast Ciri kao treneru, ali sad ima mnogo mladjih i boljih trenera. Nama nisu vise potrebni autoriteti tipa Cire *izvini sine, nisam te prepoznao* ili slicni ucitelji. Vazno je da su nam igraci u vrhunskoj formi i da razvaljuju Evropom nesto poput komsija Vatrenih.
@ kkk & tito - stoko nacionalisticka...Ciro je rodjen u BiH, nema nista sa Tudjmanom, bog te ne yebo!!! a steta stvarno, nikad bolju i uspjesniju reprezentaciju nismo imali i sad ovako nesto..
dobro si skonto da ides ralzigu cirooooo mada nema od toga nista njemu su bitne pare on se naginje kako vjetar puse tudzmanov je to covjek pasa moj
Talovi nisu onoliki kolike je dogovorio, a i stranci počeli njuškati po savezu. Idi, nisi trebao ni dolaziti. Šupljak si bio i ostaćeš.
Ma nije ovdje problem ni selektor ni savez nego su sve ovo političke igre i igrice. Pa ne odgovara pojedinim političarima jaka reprezentacija BiH. Ćiro ima dobre rezultate i šansu da se plasira na SP, a ako se to desi onda bi se moglo stvoriti jedinstvo Srba Hrvata i Muslimana i dogoditi se \"ČUDO\" da svi navijamo za jednu reprezentaciju, a onda padaju u vodu sve podjele, planovi, 3 entitet itd. Ćiro ti si legenda i nedaj da te potrose ovako brzo. Pozdrav iz Cazina.
PROCITAO SAM I JA NA INDEXU OVU IZJAVU ALI JE CIRO DANAS DEMANTOVAO.KAZE DA IMA PROBLEMA SA LJUDIMA IZ SAVEZA ALI CE POKUSATI TO RIJESITI !!
novinska patka,vijest je vec demantovana.dobro je sve u svemu,mozemo u miru docekati belgiju.
lupaš tito nemaš pojma o fudbalu