Sa treninga reprezentacije
0

VIDEO / Ćiro kaže da je zabrinut, Medunjanin najavljuje ofanzivu

Sarajevo-x.com
Foto: Feđa Krvavac/Fotoservis.info
Foto: Feđa Krvavac/Fotoservis.info
Na najvećem bh. stadionu Asim Ferhatović Hase, sinoć je održan trening reprezentacije BiH sa kojeg vam donosimo video snimak i izjave bivšeg selektora Fuada Muzurovića, sadašnjeg Miroslava Ćire Blaževića i člana reprezentacije Harisa Medunjanina pred sutrašnji meč sa Portugalom u Zenici.

I pored silnih problema u kojima se našao selektor Blažević zbog žutih kartona Emira Spahića, Elvira Rahimića i Samira Muratovića, repezentaciji BiH desio se još jedan peh. Motorna snaga naše selekcije, Zvjezdan Misimović, osjeća bolove u koljenu, pa je sinoćnji trening odradio sam. Vjerujemo da će doktor reprezentacije učiniti sve kako bi Miske zaigrao u Zenici.

Selektor Blažević je istakao svoju zabrinutost zbog nemogućnosti da na treningu uspije sastaviti kvalitetan tim koji bi mogao odigrati na nivou prethodnih utakmica.

"Jako sam zabrinut. Zabrinut sam više nego što bih smio biti. Činjenica je da nisam bio u stanju napraviti respektabilnu ekipu. Sutra moram probati nešto drugo kako bih što manje osjetio evidentini hendikep", rekao je popularni Ćiro.

S druge strane je pak, novopečeni reprezentativac BiH, Haris Medunjanin najavio presing kako bi što prije dali pogodak.

Kako nam je rekao Fuad Muzurović, on vjeruje da će Ćiro, bez obzira na veliki gubitak zbog neigranja Spahića, Rahimića i Muratovića, izvući pravu formulu koja će nas odvesti na jug Afrike.