Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ćiro Blažević za Klix.ba: Baždareviću želim svu sreću svijeta"............i trebat će mu, zna stari lisac gdje je problem............
MIROSLAV BLAŽEVIĆ prokomentirao je izbor Mehmeda Baždarevića na poziciju izbornika nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. "Baždarević će napraviti uspjeh, ali u mjesecu limburgu kada se majmuni budu šišali. Morate znati da je čovjek došao bez ikakvih referenci i sigurno nitko pojma nema na osnovu čega je došao", rekao je Ćiro za SportSport.ba. "Imali su Sliškovića i Štimca..." Trener Zadra smatra da su u Nogometnom savezu BiH imali bolje kandidate. "Ljudi u savezu su papci obični. Imali su Sliškovića i Štimca, ali na kraju izbornik je čovjek koji ništa nije mogao napraviti u jednom Sochauxu. Volio bih da me demantira, ali ja mu poručujem da radi, ako zna raditi, mada je bolje da ništa ne radi. Sjećam se Baždarevića još iz mog perioda, on je običan tračer."
ciro majstore
A je l' mora ovaj komentarisat baš sve, pa makar ništa ne rekao?
cekaj zar nismo mi igrali baraza i sa Bakom ???
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ciro-ma-kakav-bazdarevic-ljudi-u-savezu-su-obicni-papci/147878 Ko ovdje laže???
Ciro Pederu Jebote Stimac Sliskovic sta su oni napravli kao treneri idi ü staracki domi igraj sasa.
Ciro govnar sad prica ovo sad ono, u intervju za sport.sport portal pljuje po Bazdarevicu i ovim iz saveza, prica kako nisu izabrali kvalitetnog selektora kao sto su Stimac i Sliskovic. A sta su to Stimac i Sliskovic pokazali do sada kao treneri ili selektori, gdje je taj kvalitet. Dugo traje rat izmedju Cire i Mese a sjecam se da je Mesa izrekao ono fenomenalno ali tacno za Ciru da je on kao "svjez jogurt lijepo osvjezava ali se brzo pokvari". Za ocekivati je da ce Ciro kad je Mesa u pitanju stalno srati po njemu.
Niko nama nece udovoljiti. BOGA Da DOVEDETE BOSANCIMA
ćiro je udario temelje za sp... bez njega još ne bi prosli ni kvalifikacije za kvalifikacije
Ciro pederu! Hvala ti na svemu! Ja nisam optimista ka ti, nazalost.
sta se javljas pederuuu :-)
sta bi sa prosinečkim :D ajojjj
prosinečki vodi mnogo jaču reprezentaciju od bejha
piro ćederu
ćiro pederu
trebace mu