Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ciro legenda i najzasluzniji za ovo sto imamo u reprezentaciji.
Tako je ciro.... Jebe nam se i za irskom, necemo ih zalit
kralj, veci od Sabana :)
covjek je maher. zna se i uvuc kad i gdje treba. svaka mu je psovka dobro promisljena. tacno zna kada i gdje treba da opsuje a kada i gdje da nesto "provali".....
to CIROOOOO
Baraž izmedju Norveške i Francuske????
Jeste trenercina, vjerovatno i jedan od najboljih na ovim prostorima nakon Ivice Osima. Ali je i saner, lopina, pravi balkanac. Spoj rada i balkanskog mentaliteta.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ćiro je najveci mutavac na balkanu.Priča kako vjetar puse,kad dodje u Hercegovinu veliki je Hrvat,tudmanovu sliku ne pusta,kad dodje u Hrvatsku tamo laje protiv mamića a s njim kumovao,kad dodje u Bosnu veliki bosanac i prijatrlj naroda,dosao u Banja Luku pristao biti trener reprezentacije Republike Srpske.