Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bjezi ciro od bagre nije mi jasno zasto si i dolazio u ovu dzamahiriju
otvoreno pismo BH fanaticosima prestanite sa svojim idiotlucima kreteni! unisticete najbolju generaciju koju smo ikada imali. nanijeli ste vise stete sportu nego svi celnici nogometnog saveza.
Ciro, OSTANI!!!!!!!!!
ovaj neki lik \"joj\" je rekao nesto pametno svaki posao se radi iz interesa,pa tako i bhf rade iz interesa. Ili u narodu poznato,porez na budale ;)
PIKU ćEMALOVIĆA ZA SELEKTORA, NAJVISE ZNANJA U FUDBALU IMA OD SVE GAMADI U SAVEZU!
PS. @BHF: SRAM VAS BILO, PRODANE DUSHE, FOL BAKLJADE - FOL PROTESTI DOK NE SMIJENITE SAVEZ, PA HORDE ZLA SU U NAJVECEM BROJU I UCESTVOVALI I NASTRADALI KADA JE BIO ONAJ \"MARS\" PRED SAVEZ....ZASTO NISTE DOSLJEDNI SVOJE RIJECI, \'EBO LI VAS TUDJMANOV DRUG U PAKAS DIJASPORSK, A OVE OVDJE U BOSNI----MA DOSTA STE KAZNJENI STO ZIVITE OVDJE....PU-PUI!!!!
MARŠŠ STAR, Metuzalemu mafijaški, sina vodaš sa sobom po racunu drzave, \'oce da postane \"menager\" Dzeki - pu , a da ne spominjemo sto stitis te HOHSTAPLERE, MA I GORI SI OD NJIH, \'EBO LI TE TUDJMAN MRTVI, ODLAZI STO DALJE....LICEMJERE OVA DRZAVA IMA IONAKO PREVISE!!!!
ciro majmune odlazi
Za ove sto brane Ćiru: Što se se više svezali pustite covjeka, vjerovatno i on razmislja o penziji. Dosta mu je mandata na klupi. Objektivno: Igrali smo baraž sa Ćirom to nije loše. Ali i bez njega ce da ide, igraci su bitniji vjerujte. Treba zvati Barbareza ili Muhameda Konjica da uleti. :D
hahaha smijesno :D nisam ja ni rekla da znas ko je bunny. znam ja, hajd kasnije cu ti reci ;)
Koja smo mi bagra, nama nista nij sveto i nIko nije dovoljno dobar. Zato u ovoj nasoj zemlji sa ovakvim ljudima nikada nece zasjati sunce. Politicari su jedna prica, ali kad vidim ovu nasu rulju bez kulture, u beznadu dod mi da vristim. Zato bagro napred uradite vi nesto .
gdje ces ciro sada i ti kad si poco kuhat onda ostani i zavrsi poso pa da i mi jedemo zajedno sa tobom...... bog i hrvati
naravno, bunny ima ispravno misljenje. . a ne ko neki. hehehe. . mislim ne znam ko je, ali ko da se dugo znamo. .
BHF Y.E:B.E.M VAM SVE ZIVO I MRTVO PEDERI JEDNI!!! Kako ste samo licemjerni pa to je cudo jedno, sta ste sutali dok smo svi bili u euforiji a sada se nasli pametovat nesto ko vi znate ko je ciro. CIRO JE ZA VAS DOKTOR , BAGRO JEDNA POKVARENA.
@SFRJ - ha sta da ti kazem, dobar mi nick. al ti ne brini, tvoj nece niko. vidim dobro se slazes sa bunny. sta je sporno, neka himna? hm... ne mogu da se sjetim. a garant smo je svi nekad pjevali.