Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto nije Amra obecala Dzeki, mozda bi potrc'o
Naše mogu obećavati sve i svašta. Ne bi ništa dočekali...
Ko ja je procedura oko dobijanja čileanske putovnice zna li iko :)
Ova cica-maca ako ovako nastavi i Čile dođe do finala, bi trebala promijeniti ime u "razvalita_šemsa" i doći nama na Klix, da joj damo pravi maraton.
mora ona jos pure jesti da stigne shemsu
Šemsa se kalemila na stupskoj petlji. Iako je razvalita sto znaci da su prosli kroz nju iha haj, tako da ona ima iskustva za razliku od ove čileanke.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pozor.otvorena jama.pazite se da ne upadnete u nju.
Znaci ko igra kladionicu slobodnu na Chile da odigra ;)
A zato oni sve tamane.
Ajmoooooo Čileeeee...
Gdje da se prijavim ?
Evo i ja obecajem da cu prijeci na islam i postacu bosnjak ako bejha prodje u drugi krug mundijala
A zna da neće pobijediti, zato i nudi...
o ho ho
Meni se čini da je njoj promociju osmislio isti menađer kao i Dini Merlinu.
To ceri,samo dobro podmazi i furaj.
Ako Čile osvoji SP, kod ove će biti otvoreno 24/7 za sve Čileance..
Hoćemo i mi da volontiramo :)
Hebo te, pa ova je ne zatvara !!! ;-))
prava zena www.nebitno.net
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!