Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast majstore nek si im ga zabiberio,koji hamelji samo rade u toj redakciji majko mila......
OVI DERPEI SA SA-X CUJ NASLOVA....NE KAZE SE ,,SLAVIO MINIMALNU POBJEDU,, NEGO SLAVIO SA MINIMALNOM POBJEDOM..... M ATER VAM J E B E M NEPISMENU.
jestel\' prosli na kladionici ljudi? :)
Po ko zna koji put cu ponoviti svoj komentar u nadi da ce bar jedan od sto hiljada navijaca poceti da upotrebljava mozak: Navijaci su DNO DRUSTVA u svakoj drzavi.To je TOPOVSKO MESO u ratu, GLASACKA MASINA I DOBRI ROBOVI u miru, a navijanje im je IZLIV LICNIH FRUSTRACIJA U IDIOTIZIRANOJ MASI..Gospodari (TVORCI IGARA) organizuju utakmice i na taj nacin TRENUTACNO ZADOVOLJAVAJU FRUSTRACIJE ROBOVA U MASI, a onda ih vracaju nazad NJIHOVOM MIZERNOM ZIVOTNOM ZADATKU..Naravno, usput se NAPRAVE I VELIKE PARE NA BUD.ALAMA (navijacima), tako da su i VUCI SITI I SVE OVCE NA BROJU SE DOK GOSPODARI NE ORGANIZUJU KRV.AVE IGRE, u kojima OVCE STRADAJU, A VUKOVI SE PREJEDU.. BLEEEEEEEEEEEEEEE
Zanimljivo prodedjenje: BBC Komentator : \"Ova utakmica je bila pravi praznik za oci,ali nije ni cudo jer je Cile reprezentacija koja je ostvarila najvise pobjeda u juznoamerickim kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo u Africi.Napadacki fudbal cijelih 90 min.Radujem se njihovoj narednoj utakmici\" ZDF expert Günter Netzer (sampion s Njemackom 1974):\"Nisam iznanadjen ovako dobrom igrom Cilea,imali su najbolji kvalifikacijski ciklus ikada.Prava poslastica\" Eurosport co-komentatori Giovanne Elber i Roger Milla :Ovo je uz Njemacku i Argentinu najbolja utakmica i demonstracija fudbala do sad na svjetskom prvenstvu\" Zinedine Zidane za TV5: \"Napokon napadacki fudbal,sto smo dosad rijetko vidjali.Zaista je bilo uzivanje gledati konstantne napade Cilea.Radujem e njohovim narednom susretu\" Sarajevo-x.com \"U susretu reprezentacija od kojih se ne očekuje mnogo, gledali smo prilicno solidnu fudbalsku predstavu.Sretniji i spretniji je bio Cile\" WTF??
Raja, jel mi danas igramo?! Kazu danas kraj prvog kola a zmajevi jos nisu igrali?!
sto je obdaren ovaj golman, hihihi
cileanci su morali zabiti jos koji MORALI!