Milovan Rajevac
0
"Cijeli svijet navija za nas"
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrdine znao sam da si potomak turaka al da ces se zvat Mujo nisam znao - svaka cast. Uganut fudbaler = srpski fudbaler :)
@mufljuz Jel ovo treba da bude smjesno... Bas si ti neki vickast decko, nadam se da i djevojkama ne pricas svoje viceve...
Kako se zove srpski fudbaler - Uganut fudbaler. Rajevcu svaka cast - puno srece
Urugvaj sretno vam kakva gana dosta ima baj baj gana
brqvo
Nije istina da cijeli svijet navija za Ganu, jer ja npr navijam za Holandiju. A Gana je imala sreće u prve dvije utakmice, koje je igrala po 75 minuta sa igračem više. Takve ekipe me nerviraju.
blago onom za koga Amra navija :)))
LEGENDA si ocm svaka cast na komentaru
\"Cijeli svijet navija za nas\" osim Srbije, naravno... Oni su jos uvijek ganuti :):):):)
@ Nebuloza Popišam ti se na tvoj zaključak,@@nebuloza je potpuno u pravu...Englezi koji su porobljavali su sposobni,a ovi što su bili na svome su nesposobni...ma daaaaaaaaaaaj.Inače bravo Gana,bravo Rajevac...kravata ti je prava,za 10!!
hajmobraco crnci..idemo u polufinale, a seljo hm nema evrope valja u aziju ici
Ne, baš onako kako sam rekao. Jesi li ti glup ili nesposoban ako te neki duplo veći klošar prebije na sred ulice da ti ukrade novac i mobitel?
Svaka cast Rajevcu i njegovim momcima. Vise nego zasluzena pobjeda. Puno srece protiv Urugvaja !!!
hoces reci nesposobni da sami sebi naprave bolji zivot i dovoljno glupi da ih dru.gi manipulisu?
Braća su nam po tome jer su ekonomski, kulturno, socijalno i sportski omalovažavani u svijetu baš kao mi. Jer ih ponižavaju i potlačuju baš kao i nas što ponižavaju i potlačuju. Živjele Crne Zvijezde i ostale potlačene nacije!