Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista nije prestrogo... nije mu prvi put da grize posten narod... neka sad nauci lekciju za sva vremena... dobar igrac, ali cigan po ponasanju...
konkurencija manje brazilu koji ionako nece uzeti titulu.
isto ko i Chiellini..udara po Seriji A samo zato što igra za sudijama omijeni Juventus...jest da nije grizo al mu lakat i đon nisu nimalo strani
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A jest kazna ko da ga je pojo...
Mislim da Suarez treba neki psihoanalitički tretman, da mu se pomogne, a ne da ga se linčuje. Ali po mom skromnom mišljenju od ugriza Suareza, Chiellini neće imati praktično nikakvih posljedica po zdravlje. Za razliku od toga, kada igrač radi nesmotrenog poteza recimo slomi nogu protivniku i onesposobi ga za cijelu sezonu ili možda mu uništi karijeru, najčešće ne bude kažnjen. Ova kazna je čisti formalizam, da se zadovolji široka javnost.
Neki kazu da je prestrogo a neki da cak i nije, bitno je ga adekvatno kaznit, s njim u glavi nesto nije ok to je sasvim sigurno, sad kad ima 4 mjeseca slobodno nek obidje par specijalista da vide sta s njim nije ok
Joj Chiellini koji si ti cigan, prvo si jaukao ko Damjanov Zelenko i zalio se ko da te lik kolje, a sad ga kao branis, fuj. Pa bolje da te igrac ujede nego da ti nogu slomi, kao sto to Chiellini stalno radi i dobije samo 2-3 utakmice neigranja, ja se ne sjecam da je Chiellini nakon ovoga odnesen na nosilima i da nije mogao nastaviti utakmicu, pa ne znam cemu tolika halabuka i tolika kazna za Suareza? Suarezu treba pomoc psihologa i kazniti ga novcano, a ne ovako covjeku unistavati karijeru zbog jednog cigana kao sto je Chiellini, koji ce nastaviti igrati prljavo bez ikakvih sankcija.
Daj Chiellini ne izigravaj socijalu. Ovaj vampir je zaslužio kaznu a što se mene tiče, treba ga eliminisati uz fudbala zauvijek. Sramota da tako dobar nogometas nema u sebi ni malo sportskog duha i osjećaja za fair play. Najpre rasističke poruke pa fizički obračuni s protivnicima. Mrš iz sporta!
ovaj luđi od suareza... :)
Mene samo zanima jel ima narađenih i jel mu plaćeno odsustvo?
a ruznog covjeka (mislim na Chiellini-a), pa za njega je Gargamela model!!! Suarez je trebao dobiti kaznu koja bi mu zahtijevala odlazak na psihoterapiju, ovakva kazna samo povecava gnjev,ovako kad se vrati odgristi ce glavu nekome!!!
Ono ujedanje jeste bilo nisko,primitivno,ali ova kazna je stvarno prestroga.
Treći put mu se dešava, šta je sad trebao dobiti blažu kaznu zato što je pokazao opet da je iznad pravila. Mogu misliti da je nama skinuo čist gol rukom kao Gani, kako bismo reagovali
Bez obzira,mogli su ga dobro opaliti po dzepu,a ne da na ovaj nacin ovoliko osakate Urugvaj,sramota.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slažem se da je prestrogo. Uvijek sam za to da se kazni nepravda i loše ponašanje, ali kakvi su ovo Drakonski zakoni. Naprosto mi žao čovjeka.
Šta li misli mater njegova?
Zao ti budale koja grize treci put , Bane ga jedva otreso od sebe kolko ga je ujeo, vala mi ga nije zao uzima pare onolike jos nesportski se ponasa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)