Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite Mourinha da je bio umjesto Hitlera kad se njemacka branila od napada saveznika... Bunker formacija...
Čuvajte se otrovnih pahuljica iz Konzuma, smetljari nas truju svako malo - ribama, mlijekom, jeftinim sokovima, ko zna čime sve ne, a sad i pahuljicama.
I jest taman za njih... Kakav klub, takav trener...
...pa realno i ne treba vam nijedan drugi trener...bezze bi bilo tjerati ovog čovjeka ako neku godinu zapne...dešava se svima...jednostavno uzmite ga do kraja njegovog trenerskog posla i sigurno će vam donijeti trofeja i trofeja... a da će svake godine biti sve bolji to neće...to neće ni jedan! uvijek se dese kiksevi i ferguson ih je imao! mjenjanje trenera ko gaća je največa glupost...ako hočeš trofeje moraš izabrati najboljeg a onda s njim biti uporan!
Pa Murinjo je napravio okosnicu igrača koja je osvojila Ligu Šampiona :) Čeh- ivanović-terry- Ashly Col - Obi Mikel- lampard- Drogba ? ko je njih doveo ? I plus posle što su došli Luiz, Ramires, Torres, Mata, oscar, Hazard i drugi oni su dovedeni posle :)