Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvori Daily Mail
hahhah...cuj 45 mil,Luka je dobar igrac ali da vrijedi ovoliko NEMA SANSE! Ovo je sve suplja,realna cijena 20 mil,ni marke vise....
Bolje je Dzeku da kupe za 100 miliona, kakav Luka, kakvi bakrači!
Normalno da vrijedi..pa zar mislite da su trener Chelsea i vlasnik Roman toliko glupi da za igraca koji \'\'ne vrijedi\'\' daju toliko para, Modric je se u ove 3 godine vise nego dokazao u Tottenhamu, a sama cinjenica da ga je Sir ALEX FERGUSON proglasio najboljim igracem prosle sezone dovoljno govori!, Da ne govorim o pohvalama Javiera Zanettia, Scotca Parkera, i Sneidera..Ako takve osobe,,koje nesto vrijede u nogometu i sigurno znaju vise od ovih \'\'iskusnih\'\'forumasa ako kazu da je modric dobar i da vrijedi, inda ga treba toliko platitii!
E moje bal.ije zavist je teska stvar ;) ... ko je Kloc? a to se bar zna haha
cuj 45 pa ko si?
jopj jeste više dosadni sa Modrićem. Više pažnje poklanjate stranim igračima nego našim.
DŽEKO=30M E BILO KOJI DRUGI FUDBALER=DUPLO VIŠE DŽEKO JE KLOCINA
Mediji su od ovog lika napravili igraca... inace nista posebno, realna vrijednost 20 miliona eura.
sta ce nam on koji racq, svakako je propo :P MATA FTW!
Nude 45 miliona eura samo na dnevniku.hr odakle i uzimate sve ove članke, nigdje više to ne piše ;)
Sto je puno,previše je