Redknapp neće ni da čuje
0
Chelsea sprema 40 miliona funti za Modrića
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
s obzirom da je sir alex ferguson na kraju sezone izjavio da luka modrić najbolji igrač premiershipa,jasno je da je njegova cijena bliže 50 nego 40 miliona funti,dakle duplo skuplji nego ona klocina od džeke.a što se tiče hrvatske reprezentacije od posljednjih 32 nastupa 2 poraza i to od engleske na vembleyui gruzije,e zato smo mi deseti a vi muku mučite s albanijom i moldavijom.
Zar ovaj vrijedi 40 miliona?
U Engleskoj novine i treneri govore da je jedan od najboljih veznjaka ali kod nas Bosanski nogometni strucnjaci to vide potpuno drugacije. Mi eto bolje znamo Englesku ligu nego sami Englezi. Ma pu,si,te mi q,ur,ac svi redom. Nemate blage o svijetskom nogometu. Za vas su kospe, 5 km za ulaznicu i pravac stadion da gledate namjestene utakmice domace lige. Vi ba,lav,ci dosli nesta da komentarisete.
e moj romane, na kakve ti igrače daješ pare.. prvo izvalio keš za onog invalida torresa, a sad hoćeš da izvališ još luđi keš na ovog papagaja.. ma haj\', doduse, j*e*b*e mi se, ne plaćam ih ja..
Modric probaciv\'o klocu kroz noge, sha vam je ba ;)
alo klocevi modric je veznjak (CM) i zato je tolko tražen. Malo igrača na svijetu ima kvalitetnih na toj poziciji i zato je cjena takva.
Nevaljaju ni jedan ni drugi!!!! I ne vrijede ni jeda ni jedan posto od onog koliko su placeni.. Propale investicje!!! To ti ja garantujem
AKO DŽEKO VRIJEDI 30M FUNTI A ZABIO JE 3 GOLA ONDA MODRIĆ VRIJEDI NAJMANJE 70M FUNTI
Brat Bratu pa koliko je golova dao??? Sta je to on ucinio da se moze reci pamtimo ga po tome... Makar da je kome probaco kroz noge???Klasican igrac...Za mene je samir iz dinama bolje od njega deset puta
sta ti je zavist :))))
znas sta je luka za DŽEKU? onaj zadnji krampon..
Ja gurbeta mati mila
Eto vi znate glupani bosanski ko koliko vrijedi,pa ako ga chelsea traži ovako uporno valjda vrijedi...koja ste ljubomorna goveda
modric ahahahaha fudbal je smjesan al ovaj llik je presmjesan
Mozda turski lira i neznam zasto je hrvatska u top deset repki na svijetu ka gube od kazakstana :)
pitaj mamu,njoj vrijedi i vise