Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
novokomponovani tzv. treneri previse placeni, uzmi leeds pa osvoji titulu ako si majstor zanata....
Najplaceniji je bio i u Bayernu pa je samo Bundesligu osvojio.
Leicester je pokazao i osramotio bogate klubove.
Dvadesetpeti decembar je uzet od strane kršćana katolika kao datum rođenja Isusa, ali se porijeklo ovog datuma može povezati sa rođendanom hinduističkog boga Krišne i grčkog boga svjetlosti Mitre. Ovo đavolsko slavlje je duboko ukorijenjena praksa širka (mnogoboštva), grijeha koji Allah neće nikada oprostiti.
@osuneceni balija eto islam nije kopirao zidove i krscane te dodao jos malo svog sranja pa napravili svoje? sve bliskoistocne religije su najvece zlo koje je pogodilo Europu!!!
Ko god da ga uzme, dobar će posao napraviti.
Trenirao najjaču generaciju svih vremena otišao u uhodan i savršen Bayern kojeg je Jup doveo do savršenstva e hajde sad majčin sine da te vidim 😆😆😆
On je stvorio najjaču barcinu generaciju, a od savršenog Bayerna je napravio još savršeniji.
Frank Riijkard je udario temelje i taktike i ekipe Barcelone. Bayern nije ništa savršeniji no što je bio. Ne kažem da je loš trener, nego da nije najbolji. Uostalom vidjećemo uskoro.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)