Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volio bi da kaka dode u chelsea super je igrac i u engleskoj ligi bi postalo još zanimljivje
Ne, ne, ne...Manchester City nema dušu...al\' zato ima Džeku! ;)
haha chelsea obicni placenici a isti taj madrid koji je platio 65 m za kaku 90 m za ronalda ko nisu placenici..oni su najgori od svih vecina ljudi moze rec da voli vise chelsea nego real madrid..kraljevski klub..kraljevsko govno..
Ma mozete dovesti koga hocete, opet ce vas Liverpool nabiti, nije fol u parama, Chelsea je jednostavno ekipa koja nema duse, najobicniji placenici, a kao sto znamo za ljubav treba imat dusu.
30 miliona, ma vrijedi više, on je klasa igrač!
gooo Chelsea !!!
Za Torresa dali 60 miliona Eura, a za Kaku nude 30?! Logika im izgleda nije jača strana...ne vjerujem da će ga kraljevi pustiti...još pogotovo ne ako se raspuca...do sada (nakon što je ozdravio) igra dobro...
ah ti bosnu Kaka otisao u Real za 65 mil, a da dodje u Chelsea za 30.. nidje veze :D