Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su mladi od 2003, oni su uvijek favoriti ali nikad ništa ne osvoje, oni nas obaraju na kladionicama svaki vikend, oni se drže Vengera ko pijan plota.
ma i arsenal i neka stvar, 5. put zaredom padam na Arsenalu
AMAR OSIM MOLI BO::::GA DA IZVUCE ARSENAL u EVROPI. PROTIV NJIH SE CAK i ZELJO MOZDA NE OBRUKA
Nisam znao da postoje jednoligaši, dvoligaši, troligaši i četveroligaši, mislio sam da postoje prvoligaši, drugoligaši, trećeligaši i četvrtoligaš. Ne čudi me nepismenost kreatura koje se nazivaju novinarima, već smo navikli. I hvala vam što nas tako često nasmijavate svojim neznanjem.
pa ona zeta sto je izbacila sarajevo iz daljnjeg takmicenja je gigant za ovaj cetveroligaski tim koji je izbacio veliki arsenal :)
Pa onda malo pregledaj clanke i procitaj.. Redovno kritikujem klix ali jesu objavili su clanke o Pjanicu i pobjedi rome.
Arsenal bio i ostao smijesna ekipa
Svi su ozbiljni pa i oni malo manje ozbiljni portali objavili da je Roma pobijedila sinoć,takodjer su stavili akcent na odličnu igru Miralema Pjanića,svi portali iz regije,ali na NAŠEM Kixtorixu je vazniji arsen venger koji nikad ništa nije osvojio sa arsenalom niti ce ikad išta osvojiti.ovo me kao Bosanca i patriotu vrijedja.
Može ga izbaciti samo ČETVRTOLIGAŠ, nikako četveroligaš, nepismena bagro!
haha,i ovaj Arsenaln postade vasarska ekipa..nije vise ni za novogodisnjih malonogometnih turnira..:D
arsene odlazi!!!!
Uvijek sam navijao za ove male klubove :) Njima ova pobjeda puno vise znaci nego Arsenalu.