Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat mislim, jer čovjek je upoznat sa svim fazonima, i niko drugi neće moći lobirati za repku bolje od njega...pa ko je odveo Bosnu u Argentinu, ko je doveo Francusku na Koševo...dajte malo gledajte i pozitivne strane Muniba Ušanovića...on je najmanje kriv...
Krkicu da li si ti normalna? Da li ti mislis da od 3 miliona bosanaca nema pametnijeg i sposobnijeg covjeka od usketa? Fali jos samo Braco (gumena glava) pa da sve lijepo zaokruzimo
munibe munibe munibe, munibe munibe munibe, munibe munibe munibe, NAPUŠI SE .......
MA EXTRA A SJEDISTE SAVEZA PRESELITE POD HITNO NA BAZENE POSTO SU COLPA I USANOVIC SVAKAKO NON STOP GORE UZ NARAVNO MALU KIRIJICU OD 10 000 EURA, DA IM SE NADJE ZA MEZU I KURAVE.
uhljupu na faci ti se vidi da nema veceg lopova...loptu u zivotu nisi dotakao a ti da budes sekretar ciganu jedan
evo u bure piva da ce ovog sonju opet izabrat
Ljudi ma koliko vi mrzili Muniba, on je najmanje kriv za situaciju u Savezu...sve se lomi na njegovim ledjima...nije ni njemu lahko...a niko drugi nece znati voditi savez bolje od njega...on ima vec dovoljno iskustva da izvuce savez iz krize...samo malo mu vise povjerenja trebamo ukazati...nadam se da ce pobijediti...iako se mnogi od vas sa mnom nece sloziti...Munibe uz tebe smo!
Cuj izbor u Bihacu, to da ne bi bilo \"problema\"?
bil za cenera?
@Falsch Hajd ne seri! Nije stvar odakle je ko nego da li zna obavljati posao! Po tebi znaci niko izvan Sarajeva ne moze biti kandidiran! Eto ti onda Munib hebo te on!
Risto Trivun je iz Foce. Treba li ista vise reci?
Uskoo lopoveee je.bem ti zenu znaj, ali to nije kraj itd Uskooo u slucaju da pobjedis, mogli bi ti je pod prozorom zapjevatiii
je.bemo ti sve, sve tvoje drugove iz loze svecane pi.cke lopovske Uskooo lopove
Usko lopoveee
postoji uslov za poznavanje jednog stranog jezika. S obzirom da sr i hr nisu strani u BiH, onaj ko izabere ovo uhato nosato i bezobrazno stvorenje i ljudsku spodobu krsi direktno ono sto je UEFA nalozila.