Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne sviđa mi se cuj Buskets cuj Modric cuj Schavjni de ba. a nigdje jedan kagawa ( bundesliga i dfb pokal) , jedan mikel ( osvio ligu prvaka igrao sve utakmice) onda gotze ... ramirez, bilo je jos nekih italijana . jos ove godine ako izaberu messia za najboljeg a osvoio sam kup kralja jbo fudbal . DROGBA NO.1
ne mogu da vjerujem da je i Schweinsteiger uopce pomenut u ovome svemu :S bruka, realno
Dokle vise..
Da je i Džeko na nekom ovakvom popisu dosad bi bilo 237657 komentara Bošnja kojim su sve lađe potonule, ostao im je samo kloc kao jedini sadržaj života.
iniesta bez konkurencije