Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djuricu cista 10-ka od mene. Celtic bi bio dobra opciaja ali da igra konstantno. Idi bilo kud samo nemoj ostati tu gdje si sad. Nakad su promjene dobre ne sto je bolje vec zbog same promjene :)
Bježi Milane iz Cesene, nećeš valjda da igraš u Seriji B. Imaš kvalitet za bolju ekipu i jos ces ti da se razvijas, imas kvalitet samo nisi dosao do izrazaja u Ceseni
ima ima 28 utakmica 2 gola NAPADAČ ASMIR BEGOVIĆ SAMO JEDAN GOL MANJE DAO OD NJEGA.
Kakva samo statistika, 'trasan napadac :D... samo mi nije jasno od kud' da njeg uoce hehe
on bi tamo i mogao napraviti solidnu karijeru, nešto kao Samaras. dobar napadač za ''lijevu'' ligu. u Ceseni on ne može ništa postići. iskreno meni on i nije neki igrač.. ne kontam kako on može dobiti poziv, a Mahmutović koji zabija golove ne može.
ma pusti ti te priče, napadaču je primarni cilj da daje golove, a on to ne čini.
pa više ih dadne Rogerio Ceni u 72 utakmice
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
joj...jest da je nas ali pretjerujemo i mi a i cesena..mislim 2 gola i 2 asistencije u 28 utakmica za jednog napadaca je dno...i sad odbiti milion za tog igraca je glupost..pa sta hoce oni, da treba da ponude 35 miliona?!
koliko sam ja upucen u fudbal, james je ofanzivni vezni ili krilo... za razliku od ovog naseg koji je istureni napadac. i james je prodat skupo zato sto je covjek rasturio na sp, covjek razigrava, asistira, ima sut sa distance i milion drugih stvari.
Pusti Winner vidis da su klocevi u Ceseni ni Ibrahimovic ne bi dao vise od 2 gola ako su ikad pogledali i jedni tekmu vidili su o kakvoj se ekipi radi i kakve je veznjake imao iza sebe i ona dva gola sam je sebi nastimao pogotovo onaj Juveu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
:O ....Dobar klub nema sta Bgm, Bilo bi mu extra kada bi igrao u Celtic-u, uvjek su medju 3 najjace ekipe u Skotskoj, a cak sta vise, moze igrati i u Ligi prvaka....
Sarane, jesil to ti?